De Zoete Geest

De Zoete Geest

Linden

De Zoete Geest is een prachtig locatie midden in de natuur met uitzicht op de Kraaijenbergse plassen. In dit gebied lopen wilde paarden en koeien rond en de vele vogelsoorten maken dit gebied tot een uniek stukje Nederland.

Op onze sfeervolle boerderij, met theetuin café bieden wij onze gasten een centrum van rust, creativiteit, bezinning, ontmoeting en inspiratie aan. In het tuincafé kunt u genieten van het uitzicht op de water onder het genot van onze eigen gemaakte lunch, Zoete Geest thee en icetea of een heerlijk kopje koffie met een stukje appel gebak.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een echte sfeervolle Engelse High Tea of groepslunch. Wij serveren geheel in stijl diverse soorten thee en heerlijke zoete en hartige lekkernijen. De kosten hiervoor bedragen 19,50 per persoon. Wij vragen u om minstens twee dagen van te voren telefonisch te reserveren (0640174029) zodat wij alles goed kunnen voorbereiden. 

Wilt u onze tuin of onze tuinzaal huren voor een bijzondere gelegenheid, een feest, een vergadering, een vrijgezelle avond...of....? Neem contact met ons op of kom langs om de diverse mogelijkheden te bespreken. Wilt u gebruik maken van het Zoete Geest weiland /thema camping? Vertel ons uw ideeën. Samen bekijken we wat er mogelijk is.

Tot ziens bij De Zoete Geest!

De Zoete Geest
De Zoete Geest
De Geest 4
5439 NJ Linden
Facebook Twitter Instagram