Café de Piek

De Piek Drinks & Bites

Boxmeer

Je zou het misschien niet zeggen wanneer je het jonge enthousiasme ondernemende stel ziet, maar Café de Piek is alweer sinds 2006 voor menigeen vaste stek om gezellig met vrienden een drankje te doen. Ook staat deze kroeg bekend om de leuke verrassende bands en dj's en kun je van hen altijd leuke nieuwe initiatieven verwachten. Zoals acties voor goede doelen met de inmiddels regionaal bekende Serious Request actie of de manier waarop zij uitpakken tijdens lokale evenementen zoals de kermis en Daags na de Tour.

Maar wist je ook dat je bij deze volgens andere horecaondernemers mooiste kroeg van Boxmeer ook terecht kan voor vergaderingen, bedrijfspartijtjes en bruiloften? De zaal is gezellig en de sfeer is daarom direct aanwezig. Je kunt met 30 mensen al een intiem feestje vieren en het zaaltje kan tot 150 mensen probleemloos van een leuke middag of avond voorzien.
Vraag gerust naar de mogelijkheden want als ze bij de Piek ergens goed in zijn dan is het wel meedenken met hun gasten. Want deze jonge kastelein beseft dat een kroeg zo gezellig is als de mensen die er komen!

Café de Piek
De Piek Drinks & Bites
Beugenseweg 1
5831LP Boxmeer
Facebook Twitter Instagram