Fitland Hotel - Dormylle Mill

City Resort Mill

Mill

City Resort Mill

City Resort Mill vormt samen met Sauna & Beautyresort de WellnessbootRestaurant London Street en Fitland Mill een uniek hotel, sport-, wellness-, party-, congres- en evenementencentrum in Nederland. Het gebruik van het zwembad en alle sportfaciliteiten van Fitland is geheel gratis voor hotelgasten!

Het sfeervolle City Resort Mill beschikt over 60 hotelkamers verdeeld over deluxe kamers, superior kamers, superior deluxe kamer, hoogtekamers en twee unieke vliegtuigsuites.

Tijdens uw verblijf in ons vier-sterren hotel proeft u meteen de Brabantse gastvrijheid en gezelligheid! In de omgeving zijn bewegwijzerde fiets- en wandelpaden waardoor u op een ontspannen manier kunt genieten van de prachtige omgeving. Houdt u meer van cultuur, een dagje shoppen of een avondje naar het casino, bioscoop of theater; in het nabijgelegen Uden of Nijmegen vindt u dit allemaal. Het team van Fitland zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt!

Het hotel beschikt over gratis draadloos internet.

Samen in de wolken… overnachten op TOP niveau!

Altijd al eens een droomvlucht willen maken? Dan is dit uw kans! Een voormalig Duits marinevliegtuig, de ‘Brequet Atlantic 1150’, is omgetoverd tot een luxe verblijf.

Het toestel biedt ruimte aan twee luxe suites die beiden beschikken over een aparte ingang en een aparte lounge. U moet denken aan een avontuurlijke suite met vele luxe voorzieningen zoals een minibar, flatscreen TV, jacuzzi en champagneontbijt! Op een hoogte van 8 meter overnacht u echt in hogere sferen! Met prachtig uitzicht en gratis gebruik van de faciliteiten van het nabijgelegen sportcentrum wordt uw verblijf een romantisch en ontspannen succes! Ready to take off!

Uw vliegtuigsuite is beschikbaar van 14.00 uur op dag van aankomst tot 11.30 uur op de dag van vertrek.

Fitland Hotel - Dormylle Mill
City Resort Mill
Hoogveldseweg 1
5451AA Mill
Facebook Twitter Instagram