Boertel d'n Twist
Overloon

Boertel D'n Twist

In het buitengebied van Overloon, midden in een langgerekt bosgebied en direct aan een knooppunt van wandel-, fiets- en ruiterpaden, ligt Boertel d'n Twist. Hier kunt u genieten van rust, huiselijkheid, natuur en cultuur. Wij bieden u verschillende manieren om bij ons te verblijven. Of u nu kiest voor een prachtige boerderijkamer in de Boertel (op basis van Bed &Breakfast ) of u huurt de gehele locatie af (op basis van groepsaccommodatie) of u verblijft naar keuze in de blokhut of stacaravan of u maakt gebruik van eigen tent, vouwwagen, caravan of camper op ons prachtige recreatieterrein.  

Bij ons bent u verzekerd van een heerlijke vakantie waar u de sfeer van het buitenleven nog kunt proeven.  

Over Boertel d'n twist
Boertel d'n Twist is een groepsaccommodatie, bed and breakfast, camping,vergaderruimte op 1 locatie. Boertel d'n Twist is daarom uitermate geschikt voor groepen, gezinnen en bedrijven, waarbij wij u behulpzaam zijn bij het organiseren van allerlei activiteiten.   

Activiteiten
Gezellige uitjes en activiteiten voor families, vrienden en collega’s. Het weekend bij Boertel d'n Twist kunt u een extra twist geven door een leuke activiteit te organiseren. We hebben, in samenwerking met lokale bedrijven, een divers aanbod aan activiteiten, zodat u altijd een origineel idee voor uw groepsuitje heeft. Van buggy rijden tot kooklessen, van teamchallenge tot gezelschapsspellen. Buiten dit aanbod is er in de omgeving ook nog van alles te beleven. Op onze website vind u veel  meer informatie per activiteit.

Boertel D'n Twist
Duivenbosweg 1
5825HR Overloon