Bedrijvig Beurs Land van Cuijk en Noord-Limburg
Cuijk

Bedrijvig Beurs Land van Cuijk en Noord-Limburg

Hét regionale netwerkevenement

De derde editie van de Bedrijvig Beurs wordt op woensdag 13 en donderdag 14 september 2017 georganiseerd in het Ebben Inspyrium te Cuijk. Op de beursvloer van ruim 5.000 vierkante meter vormen de meer dan 120 exposanten een gevarieerde mix van het zakelijk platform uit het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Dankzij de vernieuwde opzet maakt u op interactieve wijze kennis met de kansen en kwaliteiten die de regio biedt. Kortom: een evenement dat niet in uw agenda mag ontbreken.

Interactie
Het draait tijdens de vernieuwde Bedrijvig Beurs allemaal om interactie. Bedrijven presenteren zich op verrassende wijze, er worden doorlopend speeddatesessies georganiseerd, er staan inspirerende themabijeenkomsten op de agenda en dagelijks wordt de beursdag afgesloten met een lezing van een landelijk bekende spreker van formaat. Dat wilt u toch niet missen?

Speeddaten
De speeddates die worden georganiseerd op de themapleinen zijn een nieuw onderdeel van de Bedrijvig Beurs. Hier ontmoet u op persoonlijke wijze zowel regionale, als regiovreemde mede-ondernemers, high potentials uit de regio en bestuurders van de gemeentes uit het Land van Cuijk en Noord-Limburg. 

Inspiratie
Tijdens de beursdagen worden er doorlopend inspirerende bijeenkomsten georganiseerd door onze partners en regionale netwerkorganisaties. Beide dagen worden daarnaast afgesloten door een spreker mét nationale bekendheid. Alle reden dus om de Bedrijvig Beurs op social media goed in de gaten te houden, zodat u als eerste op de hoogte bent van de kennisoverdracht die de Bedrijvig Beurs u biedt!

Deelnemen
Heeft u interesse om als exposant deel te nemen aan de Bedrijvig Beurs? Wenst u meer informatie over het evenement? Neem dan vrijblijvend contact op met Robert Hermens: 06 - 55 34 03 24 of robert@bedrijvigbeurs.nl.

De beurs is voor u als ondernemer, bestuurslid of high potential gratis te bezoeken.

Bekijk hier de aftermovie van 2015.

Facebook
Twitter
LinkedIn

 

 

 

Bedrijvig Beurs Land van Cuijk en Noord-Limburg
Beerseweg 45
5431LB Cuijk