B & B  Ut Hôgeind Rijkevoort
Rijkevoort

B & B Ut Hôgeind Rijkevoort

Uitrusten en ontspannen in Brabantse gezelligheid en gastvrijheid
Bed and Breakfast Ut Hôgeind ligt aan de rand van het Brabantse plattelandsdorpje Rijkevoort,
5 kilometer ten noorden van het gezellige Boxmeer. Rijkevoort ligt te midden van Brabantse velden en landerijen waar het heerlijk fietsen en wandelen is.
 
Als u een fijne plek zoekt om te onthaasten en even te ontsnappen aan de hectiek van alle dag vindt u in Rijkevoort een prettig verblijf. Uw gastvrouw Annemiek en gastheer Theo heten u meer dan welkom in hun gezellige B&B waar zij meer dan hun best doen u zich op uw gemak en thuis te laten voelen zodat u heerlijk kunt genieten en tot rust kunt komen. 

Comfortabel en sfeervol
Bed and Breakfast Ut Hôgeind  Rijkevoort biedt u een gezellige, comfortabele overnachtingsmogelijkheid.  De Bed and Breakfast bevindt zich op de eerste verdieping en bestaat voorlopig nog uit 1 gastenkamer met een eigen moderne douche / toilet op de gang. 
U bent dus de enige die van de bovenverdieping en van de douche / toilet gebruik maakt.
Via de B&B ingang bereikt u over de onlangs geheel gerestaureerde trap uw gezellig ingerichte kamer met tweepersoons box spring, zitje, kledingkast, wastafel, waterkoker en tv. Om het u zo comfortabel mogelijk te maken, vindt u twee heerlijk zachte, kraakheldere badjassen op uw kamer.
  
De comfortabel ingerichte B&B zorgt ervoor dat u zich er snel op uw gemak voelt.
Natuurlijk kunt u gratis gebruik maken van Wi-Fi, koelkast, magnetron, waterkoker, koffie, thee, servies, bestek e.d.  Uw auto kunt u gratis op eigen terrein parkeren. Er is een overdekte, afgesloten ruimte voor uw kostbare fietsen. Daar kunt u ook uw elektrische fiets opladen. Ook motoren kunnen in de overdekte, afgesloten ruimte gestald worden.

Fietsen, Wandelen, Eten, Natuur, Recreatie, Cultuur, Bezienswaardigheden, Winkelen
Vanuit de B&B kunt U prachtige fiets- en wandeltochten maken. In de omgeving kunt U heerlijk door bossen en langs velden wandelen. Er zijn vele fiets- en wandelroutes. 

Vanuit de B&B sluit u zo aan op het fietsknooppunten netwerk. Voor een avond- of ochtend- wandelingetje zijn er vanuit de B&B enkele korte en wat langere wandelroutes te lopen.

Op loopafstand vindt ueen restaurant waar u lekker kunt eten of gezellig een terrasje kunt pakken. Ook een cafetaria, supermarkt en een pinautomaat bevinden zich op loopafstand

Met de auto bent u vanuit de B&B in 20 minuten in het bruisende winkelcentrum van Uden of Venraij  of in het leuke vestingstadje Grave. In ruim twintig minuten rijdt U via de A73 naar Nijmegen en Venlo. Ook het Duitse Kleef is dichtbij.

Bed and Breakfast Ut Hôgeind ligt zeer gunstig voor zakelijke bezoekers van bedrijven in Boxmeer. In ruim vijf autominuten zijn zowel de A73 als de Health Campus, het centrum en het bedrijventerrein van Boxmeer bereikbaar.

B & B Ut Hôgeind Rijkevoort
Hoogeindsestraat 7A
5447 PD Rijkevoort