Bijzondere status!

Ik was afgelopen week bij de Gemeente Boxmeer om te praten over de Maasheggen en de nominatie van de Unesco status. Wat speelt er nu precies? Unesco staat bekend om de Werelderfgoedlijst daarop staan bijvoorbeeld de Chinese muur en de piramides. De Maasheggen komen in aanmerking voor de Man and Biosphere status... Meer lezen?

La La Land

Op vrijdag 1 september wordt in het buitentheater van De Weijer het nu al legendarische La La Land op groot scherm vertoond. Niets heerlijker voor een buitenbioscoop dan het romantische en kleurrijke La La Land. In de moderne variant op de klassieke Hollywoodmusical, valt een matig succesvolle jazzpianist voor een hoopvolle actrice! Meer weten?

End of Summer kermis Grave

Kermis Grave met autoscooters, mega jumper, Number one, draaimolen, eendjes vissen, het vuilnisbakkenspel, de zweefmolen en touwtje trekken. Voor de lekkere trek zijn er suikerspinnen, popcorn, churros, een suiker- en nougatkraam en een oliebollenkraam. En win mooie prijzen als knuffels en huishoudelijke artikelen! Meer weten? 

Batcrab bij 't Hert

Batcrab speelt zaterdag bij Muziekcafé 't Hert in Sint Anthonis! Een fantastische coverband met unieke eigen nummers. Mocht jij regelmatig naar Utopia hebben gekeken, dan kun je de "huisband" van deze TV-show niet hebben gemist! Uiteraard zoals altijd bij Muziekcafé 't Hert: gratis entree! Meer weten?

Muziek & BBQ

Zaterdag zal The Redemption’s Colt Kasteel tongelaar in Mill aandoen. Dit trio brengt American Spicy Roots Music. Hun muziek zuivert de ziel en schuurt als whisky. Een zuiderse cocktail die smaakt naar katoen, Virginia-tabak en wijwater. Kortom, alle ingrediënten voor een goei feestje!
Meer weten?

Kunstdorp Sint Anthonis

Op zondag is de 13e editie van het toonaangevend kunstevenement dat is georganiseerd door de Kunstkring van Sint Anthonis. Niet alleen de hoge kwaliteit en de jaarlijkse variatie van de deelnemende kunstenaars maar ook de unieke en schilderachtige locatie in het centrum van Sint Anthonis mag gezien worden! Meer weten?

Bierfestival Grave

Bent u een speciaalbier liefhebber of wilt u eens verschillende speciaalbieren proeven? Kom dan de eerste zondag van september (3 september 2017) naar de loswal aan de Maas in Grave. Er zijn 20 verschillende Brouwerijen aanwezig. Met samen meer dan 100 verschilende speciaalbieren op het festival!! Meer weten?