Vlieg uit!

Mallorca is toeristen moe, Ibiza is toeristen moe, Amsterdam is zelfs toeristen moe. Waar ligt dat aan? Aan de omgeving en de opvoeding! Kinderen zijn fantastisch, maar ze hebben wel grenzen nodig, net als toeristen! Ik heb voor het Land van Cuijk Magazine onder andere de 23 Toeristische Ontmoetingspunten mogen omschrijven.
Lees de hele column ...

Traditional Jazz bij de Meerstoel

Kom gezellig borrelend bootjes kijken en genieten van deze 8- koppige band die is ontstaan op de Nijmeegse Lindenberg o.l.v. Wiro Mahieu. Met onder andere een altsax, tenorsax en trompet speelt dit gezelschap een breed repertoire van verschillende jazzstijlen over de afgelopen 100 jaar. Zo 27 aug Meer weten?

Circus Barani in Boxmeer

Circus Barani is een echt familiecircus met voor een ieder wat wils. Groot of klein …. Het maakt niet uit; een ieder zal onder de indruk zijn van ons prachtige programma!! Wij brengen u een solide, authentieke circusvoorstelling van hoog niveau. Ons publiek is onze inspiratie!
Wo 23 t/m zo 27 aug Meer weten? 

Schijt aan de grens

Schijt aan de Grens is even gevarieerd als de grensregio en haar bewoners: beeldende kunst in het groen, muziek uit verschillende windstreken, de beste culinaire hapjes uit de Brabantse en Limburgse keuken, sterk visueel theater en dans op de meest ondenkbare plekken. Za 26 en zo 27 aug Meer weten?

St. Hubert op z'n Best

St. Hubert op z’n Best; een evenement dat tot ver buiten St. Hubert bekend is en druk bezocht wordt. Dit jaar wordt op zaterdag 26 en zondag 27 augustus alweer de 32e editie gehouden. Net als voorgaande jaren maken we er ook dit jaar weer een heel weekend feest van.
Vr 25 tm 27 aug Meer weten?

Cultuur aan de Maas

Thema dit jaar is Speels met een programma dat voor elke jeugdige, maar ook de volwassen bezoeker wat te bieden heeft, waarbij je ook een goede indruk krijgen wat Cultureel Cuijk te bieden heeft! Alle musea en culturele instellingen zijn deze dag gratis te bezoeken.
Zo 27 aug Meer weten?

PROEFlokaal Cuijk

Eerste editie bierfestival 'PROEFlokaal' in Cuijk. Neem het proefglas in de hand, voel de zon, zet een borrelplank voor je neus en strijk neer in de tuin. Met een koffietuktuk, wijn van lokale gaard, sapjes en een springkussen is er naast bier genoeg anders om van te genieten.
Zo 27 aug Meer weten?