Prakkie over?

Een kennis van mij wees mij op een nieuw initiatief in het Land van Cuijk. Namelijk Prakkie over. Supertip die ik graag deel want het is echt beschamend wat wij als Nederlanders allemaal weggooien. Deze verspilling is naast het feit dat er nog steeds mensen sterven van de honger, ook superslecht voor het milieu én je portemonnee.
Lees verder

Santa Fe Event 

Dit weekend staat in het bos rond het Oorlogsmuseum Overloon wederom een compleet en origineel militair tentenkamp. Reis terug in de tijd en zie met eigen ogen hoe de bezetters en de bevrijders van Nederland leefden en werkten achter het front. Zelfs de catering wordt opgezet in 40-45 stijl! Meer weten?

Summertime Op de Franse tour

Zaterdag zal op de Markt in Gennep een franse sfeer heersen. Dus voor een dagje Frankrijk proeven hoef je op 19 augustus niet ver te reizen. Op deze dag staat bij SumMmertime namelijk Franse muziek centraal met La Très Illustre Compagnie du Chat Noir en Les Copains.
Meer weten?

Music on wheels

Vijf muzikale acts verplaatsen zich as zaterdag iedere drie kwartier naar een ander terras. Daar aangekomen, stekker in het stopcontact, aftellen en spelen maar! Het publiek kan dus blijven zitten op de terrassen van café Libre, café ’t Heike, café de Winkel, café Royal en café ’t Centrum. Er is ook entertainment voor kinderen te vinden. Meer weten?

Muziek in de Mais!

Zoals de naam als doet vermoeden wordt dit feestje letterlijk in het maisveld gehouden, wat direct een magische sfeer geeft. Voorafgaand aan het feest kunnen de sportteams weer fantastische geldprijzen voor hun clubkas in de wacht slepen met het maisstengel hangen! Met dit jaar de supervette Coverband band Lijn 7! Meer weten?

Kermis Loon

De kermis met leuke attracties en kramen vindt jaarlijks plaats op het 14 Oktoberplein. Tijdens alle kermisdagen zijn er gezellige terrassen en een grote danstent met een super divers programma met topacts en spectaculaire optredens! Lônse kermis, altijd lekker druk, lekker gezellig en lekker Lôns! Meer weten? 

Meerstoel Zondagzomeravond: JORI

De lichten van het sluizencomplex en de ondergaande zon zorgen voor een sfeervol tafereeltje voeg daar nog live muziek aan toe en je hebt een prachtige zondagzomeravond! Kom gezellig borrelend bootjes kijken en laat je betoveren door de akoestische klanken en de warme vocalen van Jori van Gemert. Meer weten?