Vrouwen versus Mannen(voetbal)

Het is je vast niet ontgaan: Afgelopen zondag hebben onze Oranje dames de finale van het EK gewonnen, dat mogen duidelijk zijn. Voor ons Land van Cuijkenaren misschien wel extra bijzonder omdat wij zelfs twee leeuwinnen hebben die hun roots bij ons hebben laten groeien. En wat zijn we trots! En wat mag dat er lekker gewoon zijn!
Lees de hele column...

Muziekpark!!

Yes zaterdag is het weer tijd voor Muziekpark dat zich zoals altijd weer onderscheidt door het integreren van duizend-en-een muziekstijlen in één mooi vormgegeven festivaldag voor jong en oud. In het in stijl omgetoverde Weijerpark zijn er twee verschillende podia waar een fijn uitgebalanceerd programma haar opwachting maakt. Meer weten?

Ballonfestival Grave

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus hebben we alweer de achtste editie van het magische Ballonfestival Grave. Steeds meer bezoekers weten de weg naar Grave te vinden om weer met het hele gezin te genieten dit mooie spektakel met tientallen luchtballonnen, activiteiten en entertainment! Meer weten?

Kermis Vierlingsbeek

Dit weekend barst de kermis weer los in het gezelllige Vierlingsbeek. En de Bèkse Kermis vier je natuurlijk bij Herberg Thijssen! Zij hebben een fantastisch programma voor jullie samengesteld namelijk neimand minder dan PROOST, Bass Chaserz, Third Half, DJ Dennie & Marinka. Natuurlijk zal de Bekse Kroegentocht ook niet ontbreken! Meer weten?

Dirk Scheele in de Openlucht!

Bij het Openluchttheater in Overloon komt zaterdagmiddag Dirk Scheele weer optreden! Ieder kind heeft wel zijn eigen favoriete Dirkliedje. In de solovoorstelling Z'n leukste liedjes speelt Dirk Scheele daar knap en vrolijk op in. Per voorstelling varieert het repertoire, en wordt al naar gelang de situatie en sfeer afgestemd op het jonge publiek. Meer weten?

Kunst in het Kunstkerkje

Een aantal jaren geleden zijn de kunstenaars Bob de Winter (schilder), Gijs van Lanen (beeldenmaker) en Wil Friesen (fotograaf) gestart met een gezamenlijk kunstproject. Zij hebben gedurende een bepaalde periode hetzelfde onderwerp als inspiratie gehad, namelijk de Langenboomse bossen. Meer weten?

KunstZomer Sint Anthonis

KunstZomer 2017 bestaat uit een serie locaties waar 10 jonge professionele kunstenaars exposeren of werken. De locaties liggen aan een route van 3,5 km die te wandelen of te fietsen is. Ticketverkoop en het beginpunt is in het centrum van het dorp Sint Anthonis, het eindpunt is midden in de staatsbossen. Meer weten?