Don't mess with the princess!

Ik ben net terug uit Spanje en als ik de kranten, de forums en de tv mag geloven hebben we in een week geen dames en heren meer in Nederland. Toen ik hoorde dat onder andere de NS en de Gemeente Amsterdam mensen alleen nog maar wil aanspreken met reizigers en inwoners dacht ik eerlijk gezegd als eerste; Doe normaal.
Lees de hele column ...

Kermis Langenboom

Langenboom is dan misschien niet het grootste dorp van het Land van Cuijk, maar zij weten wel degelijk hoe ze een feestje moeten bouwen. Naast plaatselijke events en festivals is ook de kermis één groot feest!
Hou de facebookpagina in de gaten voor het hele programma!
Meer weten?

Kunstzomer

KunstZomer bestaat uit een serie locaties waar 10 jonge professionele kunstenaars exposeren of werken. Deze liggen aan een route van 3,5 km die te wandelen of te fietsen is. Tickets en start is in het centrum van het dorp Sint Anthonis, eindpunt is midden in de staatsbossen.
Meer weten?

Bbq op 't plein

Zaterdag 5 augustus speelt Desolation; het Langenboomse bandje van Brabants-Landschap-vrijwilliger Toon van Lith. Kasteel Tongelaar geeft een intiem BBQ-feestje op het binnenplein. Chefkok Hans staat achter zijn XXL BBQ-smoker. Je kunt gezellig komen borrelen en muziek luisteren onder de oude beuk of een tafeltje reserveren. Meer weten?

SumMmertime Gennep

Zaterdagmiddag 5 augustus wordt het voor de liefhebbers van de muziek van Creedence Clearwater Revival echt genieten op de Markt in Gennep. The Fortunate Sons brengen dan een ode aan deze Amerikaanse band. Liefhebbers van bluesrock kunnen genieten van de Duitse Jan Schwarte Band. Meer weten?

Huifkartocht

Deze zomer staan er een aantal huifkartochten gepland! Deze tochten starten bij Vakantiepark De Bergen in Wanroij. De huifkartocht zal anderhalf a twee uur duren en tussendoor kunt u genieten van een gezellige pauze in het mooie staatsbos gebied.
Meer weten?

Rondleiding van Postzegel tot Tank

Groeter Tonnie Ebben is een gedreven verzamelaar van gebruiksvoorwerpen, uniformen en aanverwante spullen uit de periode ronde de Tweede Wereldoorlog en hij kan er prachtig over vertellen. Elk voorwerp groot of klein heeft zijn eigen verhaal.
Meer weten?
 

Muziekpark

Nog 11 nachtjes slapen en dan is het tijd voor Muzikepark. Oergezellig, beestachtig goed lokaal buitenfestival in het mooiste groene park van Boxmeer.Het ene podium gevuld met rock van de bovenste plank met unieke one time tributes, het ander boordevol kwalitatieve dansbare elektronische muziek. Meer weten?