Ik moet op vakantie

Morgen mag ik lekker op vakantie. Waar een ander hier een heel jaar naar uitkijkt moet ik toch echt toegeven dat ik hier lichtelijk gestrest van raak. Het begint al met het achterlaten van het huis. We hebben uit veiligheidsoverwegingen en voor onze honden fijne mensen in huis. Wat betekent dat alles natuurlijk schoon moet zijn en logisch ingericht. Dus bijvoorbeeld handdoeken in het handdoekenkastje. Lees de hele column ...

Doortocht Grave

Vrijdag vanaf 6:00 uur 's ochtends zijn de eerste wandelaars van de 50 kilometer-route al in Grave aangekomen. De grote massa wandelaars zal tussen 8:00 - 09:30 uur Grave aandoen. De straten zullen feestelijk versierd zijn en overal klinkt de muziek, die ervoor zorgt dat de wandelaars de laatste kilometers tot aan de finish kunnen volbrengen. Meer weten?

VierdaagseFeest Cuijk

Al ruim tachtig jaar is Cuijk (na Nijmegen) de grootste en belangrijkste etappeplaats van de Internationale Nijmeegse Vierdaagse Afstandsmarsen. Dat mag gevierd worden! De hele week lang! We zijn er tenslotte hartstikke trots op. Zien we jou op de Maaskade tijdens VierdaagseFeest Cuijk? Meer weten?

Pleinfeest met Riche en La Bamba

Gezelligheid op het Wilhelmineplein met op zaterdag Broadway! Zij brengen glamour, klasse, verrassend entertainment en sfeer!  En op maandag bij Daags Na De Tour met DJ Menno, De Lievelings Dj's Van Je Zusje & Puinhoop Kollektiv! En uiteraard gaan we binnen nog door met de Afterparty tot 03.00! Gratis entree voor beide dagen! Meer weten?

Internationaal jeugdweekend

Het Internationaal Jeugdweekend is sinds vorig jaar weer “terug op het nest” bij MSV Overloon, welke een lange traditie kent als gastheer van dit evenement. Het prachtige, lommerrijke zandcircuit Duivenbos vormt het strijdtoneel. Deze 1535 meter lange crossbaan bevat veel bochten, rechte stukken en springschansen. Meer weten?

Rondje 33

Op zondag 23 juli wordt "Rondje 33" voor de vierde keer georganiseerd. Dit is een fietstocht voor gezinnen tot en met de geoefende fietser. De racefietser kan kiezen tussen een afstand van 80 en 133 km, starttijd tussen 8 en 9 uur bij brasserie "De Bock" op het Raadhuisplein in Boxmeer. Meer weten?

Daags na de Tour Boxmeer 

Op 24 juli is Boxmeer weer The place to be! Met Daags na de tour waar er weer diverse wielerhelden hun rondje in Boxmeer zullen afleggen. Uiteraard met weer op elk plein en bij elke kroeg fantastische feestsfeer. Hou de volgende media in de gaten voor alle updates! GRATIS ENTREE ! Meer weten?