Mooie Cybox zomer

Er waren een aantal mensen die wel graag een column zouden willen lezen over mijn werk bij Cybox. Superleuk team waar we samen kei hard werken en ook kletsen over alledaagse dingen, overleggen met elkaar en vooral van elkaar leren. Alleen bij dat laatste val ik nog wel eens uit de boot, of nouja eigenlijk zwem ik er gewoon constant naast... Lees de hele column!

Extrema Festival

Na 21 jaar heeft Extreme besloten het ouderlijk huis te verlaten en de Land van Cuijkse natuur in te gaan. De Bergen in Wanroij is de nieuwe spot waar ze met jou graag op zoek gaan naar een nieuwe energie, een nieuw gevoel. Extrema Outdoor, drie dagen lang, kleinschaliger, intiem en gezellig. Ben je erbij? Meer weten? 

Muziek en BBQ

Drie zomerse avonden in juli, augustus en september geeft Kasteel Tongelaar intieme BBQ-feestjes op het binnenplein. Er is een hele sterke line-up van live muziek en Chefkok Hans staat achter zijn XXL BBQ-smoker. Je kunt gezellig komen borrelen en muziek luisteren onder de oude beuk of een tafeltje reserveren. Meer weten? 

Zomerkermis Sint Anthonis

Na de Pinksteren is het dit weekend alweer tijd voor de tweede kermis van Sint anthonis; De zomerkermis! Met nog meer vertier voor jong en oud. Met de allerleukste attracties, spannendste spelletjes en de lekkerste kramen. De omliggende horeca heeft wederom een mooi programma voor het publiek samengesteld. Meer weten?

Meet & Greet de Kuilenkunstenaars

Al vele fietsers en wandelaars genoten van De kunstroute waarbij ze onderweg 30 spraakmakende kunstwerken tegenkomen. Maar wie zijn de kunstenaars achter deze, soms ontroerende, grappige en leuke kunstwerken? Een aantal van hen kunt u ontmoeten op zondag 9 juli tussen 12.00-16.00 uur tijdens de ‘meet & greet’. Meer weten?

Rommelmarkt Gassel

Zondag zal de jaarlijkse rommelmarkt/braderie weer in hartje Gassel plaatsvinden. Er staan meer dan honderd standhouders.
Jaarlijks is deze rommelmarkt een zeer druk bezochte; waar gezelligheid en lekker tussen de spulletjes zoeken elkaar afwisselen. Wilt u erover mee kunnen praten? Kom dan ook! Meer weten?