Prikactie

Nee, wees niet bang dit wordt geen column over de muggenterreur die we na aankomend weekend mogen verwachten. Nee, dit gaat over de leraren die vandaag een prikactie hadden. Leraren van basisscholen krijgen veel minder betaald dan docenten in het voortgezet onderwijs. Dat is naast vreemd, gewoonweg oneerlijk ... Lees de hele column!

Kermis

In Maashees, Beugen en Wilbertoord is het weer kermis dit weekend en wordt er weer vanalles georganiseerd. Van kroegentocht tot beerpongwedstrijden en van beachparty tot kindermarkt. In zowel Beugen, Maashees en Wilbertoord kunnen kinderen en volwassenen een heerlijke tijd beleven! Veel kermisplezier! Lees meer!

17e eeuwse Markt

Oude tijden herleven als Gennep tijdens de historische markt in de sfeer komt van het begin van de 17e eeuw, ten tijde van de ingebruikneming van het Stadhuis. Met authentieke marktkramen, historische kostuums, oude ambachten, vergeten groenten, laat-middeleeuwse spelen en heel veel muziek. Lees meer!

Openlucht Bios

Roepaen organiseert samen met Moodwood een openlucht bioscoop avond. In de openlucht genieten van de mooiste film, welke op een groot scherm afgespeeld worden. Op zaterdag 1 juli wordt er The Jungle book vertoond, leuk en spannend voor het hele gezin om in de buitenlucht te bekijken! Meer weten?

Biergondisch Mill

Een nieuw evenement onder de naam: Biergondisch Mill. Zoals de naam al doet vermoeden zijn er deze middag tal van bierbrouwers te vinden. Maar ook zijn er stands met eten en andere lekkernijen aanwezig. Biergondisch Mill is gratis toegankelijk.
Meer weten?

Smartlappenfestival Grave

Na een voorzichtig begin in 1999 met een gezellige meezingmiddag voor ouderen op de loswal in Grave werd, door het grote succes, binnen smartlappenkoor Bekaf het plan opgevat om ieder jaar een smartlappenfestival te organiseren. En jaarlijks het aantal deelnemers vergroten tot ongeveer 32 koren. Meer weten?

Beers Best Zomerfestijn

Zondag 2 juli 2017 vindt de 28e editie plaats van Beers Best. Om 11:00 uur klinkt het startschot voor de traditionele snuffelmarkt, de altijd gezellige kindermarkt, de braderie en vele spetterende optredens en demonstraties. De entreeprijs bedraagt € 3,00 inclusief een kopje koffie of thee. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang! Meer weten?