Hoe overleef ik de zomer?

Pfff! Heet he? Donderdag kan het zelfs 35 graden worden! Hittegolf alarm. Voor veel mensen is dit echt geen lekker weertje meer, maar reden tot zomerdepressie.Dit wordt extra gevoed door alle mensen die uitbundig vieren dat het zo'n heerlijk weer is. Dus voor iedereen die het heet heeft een aantal tips hoe we de zomer kunnen overleven! Meer weten?

Kermis Boxmeer

Vanaf vrijdag 23 juni tot en met dinsdag 27 juni 2017 is het kermis in Boxmeer. Spectaculaire attracties voor jong en oud staan opgesteld in het centrum van Boxmeer. Graag tot ziens tijdens de Boxmeerse Kermis, de gezelligste kermis van de regio! Kijk voor meer info, attracties en acties op www.kermisboxmeer.nl

Hippisch Festijn

Het laatste weekend van juni is Grave het centrum voor het Brabantse buitenleven met het grootste outdoor paardenevenement in Noordoost-Brabant: De outdoorliefhebber kan zijn hart ophalen op het sfeervolle terrein waar horeca, stands en demonstraties de entourage vormen van een sportieve strijd in spring- en dressuurringen. Meer weten?

Mill at the park

Mill at the park is een begrip in de regio, een oergezellig festival in het Landschapspark van Mill voor alle inwoners van het Land van Cuijk. Met vele bekende- en lokale artiesten zal het park zaterdag en zondag weer worden omgetoverd tot festivalterrein! Zo kun je dit jaar Kraantje Pappie, Dave Roelvink en bijvoorbeeld de Feestneger verwachten! Meer weten?

Muziek op de Maas

Kom zaterdagavond genieten van muziek in zeer uiteenlopende stijlen in een bijzondere sfeervolle ambiance. Met veel liefde en aandacht is er een prachtig programma samengesteld met Kladderadatsch, The King Size trio en natuurlijk niet te vergeten ZEV en ZEV-light. Het begint om 19.30 uur op de Staaiweg in Vierlingsbeek. Meer weten?

Stadsquiz Grave

Zondag wederom; stadsquiz Grave! Niet alleen hét evenement dat groepen enthousiaste deelnemers uit allerlei hoeken van de gemeente op een uitdagende en actieve manier bijeen brengt, en waarbij met de hoofdprijs de kas van je sportclub, toneelvereniging, familieweekend of straatfeest lekker gevuld kan worden. Meer weten?

Rondje Wanroij

Tijdens Rõndje Wanroij openen aanstaande zondag 9 "winkeltjes aan huis" hun deuren, volg de route om ze allemaal te bezoeken. Overal krijgt u een drankje/hapje, en iedereen doet super zijn best om er een mooie dag van te maken. Bij bezoek aan ten minste 6 winkeltjes maak je ook nog kans op een heel goed gevulde goodiebag! Meer weten?