Lief dagboek,

Ik kreeg pas een behoorlijke snauw. Ik moest op Facebook niet net doen alsof alles rooskleurig was in mijn leven. 'Jij post alleen maar leuke dingen, terwijl ik weet wat er de laatste jaren allemaal is gebeurd. Mensen hebben dat nodig, zeker van jou, om te weten dat het leven niet alleen maar leuk is!' Ik was een beetje flabbergasted. Lees de hele column.

Meerstoel met natuurlijk Resi

Gastchef Resi Jilisen komt vrijdag 16 juni koken in De Meerstoel. Met als hoofdingrediënten de groenten uit de pluktuin In Het Volle Leven te Vortum Mullem. Kom genieten van een heerlijk en gezond diner! Alle gerechten zijn suikervrij, glutenvrij en bevatten geen vlees en vis. Meer weten?

Meadow

Op 16, 17 en 18 juni wordt het gezelliger dan ooit: Meadow 2017 is een feit! We gaan drie dagen ongeremd feestvieren! De tweede editie van Meadow staat dit jaar in het teken van ‘The Power of Nature’. Met op zondag gratis inloop voor alle leeftijden! Kijk voor de line up dan snel verder. Meer weten? 

Simply Wild

Blok 16 en 17 juni 2017 in je agenda want op deze twee zomerdagen zullen de welbekende beats van Simply Wild Outdoor weer over Circuitpark De Kuilen galmen. Vanwege het succes van de jubileumeditie wederom twee dagen, twee stages, het beste geluid, de leukste DJ’s, de vetste show en onwijs veel gezellige mensen. Meer weten?

Internationale Kever Weekend 

Op 16, 17 en 18 juni 2017 zal op De Bergen in Wanroij het 33e Internationale Kever Weekend plaatsvinden. Het weekend der weekenden voor de liefhebber van klassieke volkswagens. Een evenement met 3 dagen feest, maar zeker ook geschikt voor een heerlijk dagje uit voor het gehele gezin. Ook aan de kinderen is in ruime mate gedacht. Meer weten?

Theatervoorstelling Lijn 5443

Het theaterspektakel is gebaseerd op het waargebeurde verhaal dat zich heeft voorgedaan ten tijde dat er door Haps nog een spoorlijn liep. Het zogenaamde “Duits lijntje”. In het stuk spelen (regionale) acteurs rondom een dorpsplein en brengen ze samen met Muziekvereniging Juliana de indrukwekkende geschiedenis weer tot leven. Meer weten?

Boxmeerse Vaart

De devotie van de Heilig-Bloedprocessie is weliswaar minder geworden, maar dat duizenden mensen elkaar vanwege de processie ieder jaar op de tweede zondag na Pinksteren opzoeken, dat zegt genoeg. Voor velen een immer levende herinnering aan de wonderlijke gebeurtenis die zich in 1400 in Boxmeer zou hebben voltrokken. Meer weten?

Op de Toffel

Het begon allemaal begin jaren '90 waar bij jongerencentrum Gryphus destijds regelmatig bandjes kwamen optreden, en als ze goed waren riep men: "Op de tôf-fel! Op de tôf-fel! Op de tôf-fel!"  Deze bandjes verdienden een podium buiten de soos en zo werd Op De Tôffel geboren! Vierlingsbeek's enige echte eigen gratis festival! Meer weten?