De deur uit ...

Vanaf het moment dat de zon begint te schijnen zie je langzaamaan de feestjes en festivals ook opbloeien. Wat zo mooi is aan regionale events vind ik dat er zoveel vrijwilligers zijn die zich inzetten om voor hun mede regio bewoners een goed feestje te bouwen. Neem alleen al dit weekend... Lees de hele column

Mandala

Driedaags festival voor jong en oud. Lekker spelen in de speeltuin? Zwemmen bij het strandje? Verstoppertje spelen in de diepe bossen? Of gezellig naar het theater of een optreden? Ook de allerkleinste festivalgangers vermaken zich prima op Mandala! Meer weten?

Outlands

Drie dagen,twee area's met de vetste acts en sounds van Dj's als de Darkraver, Mental Theo & Charlie Lownoise, Vato Gonzales, Daisy's DJ Team en nog veel meer! Dit jaar heeft de food area een upgrade gehad, is er een shotjesbar en een attractie! Nieuwsgierig? Meer weten?

Land van Cuijkse Paardendagen

Op zaterdag 10 en zondag 11 juni zijn de jaarlijkse Land van Cuijkse Paardendagen in Haps. Twee dagen met wedstrijden en shows voor de paardenliefhebbers, maar ook activiteiten en shows voor het hele gezin. De toegang is gratis. Meer weten?

Millse Pulling Weekend

Tijdens het Millse pulling weekend van zaterdag 10 juni en zondag 11 juni 2017 in Mill staat er veel spektakel, muziek en entertainment op het programma. De klapper van dat weekend is ongetwijfeld het optreden van The Dirty Daddies op zaterdagavond 10 juni.
Meer weten?

Cuijk Keigoed

Cuijk Keigoed is een begrip in de regio en trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers.De gezellige braderie opgeleukt door muziek, dans en show maakt deze dag voor jong en oud tot een leuk uitje. Neem je plaats op één van de vele gezellige terrassen? Meer weten?

Kunst- en Theaterweekend

De organisaties SumMmertime en 400 jaar stadhuis Gennep hebben de handen ineen geslagen om Gennep dit jaar gedurende twaalf aaneengesloten weekenden te veranderen in een bruisend centrum vol festiviteiten, muziek, zang en theater.
Meer weten?