Pandapunten

Vandaag mogen mooie, krachtige wolk en elegante ster naar buiten. Ofwel Wu Wen en Xing Ya, ofwel de twee reuzenpanda's die we hebben 'gekregen' van China. (tegen een tarief van 1 miljoen per jaar). Er worden per dag 'maar' 10.000 bezoekers toegelaten die ook goed moeten luisteren naar de verzorgers wanneer men wordt gevraagd om door te lopen.
Lees de hele column ...

Graafse Pinksterfeesten

Vierdaags feest met zeer gevarieerd programma van vrijdag 2 tot en met maandag 5 juni! Met op vrijdag een gezellige Bingo, op zaterdag een Open Darts toernooi, op zondag een braderie met koffieconcert en andere live muziek en op maandag een spectaculair Zeskamp. 
Meer weten?

Undercover

Het concept van onze undercoversessies is inmiddels welbekend: artiesten uit veelal bekende Nederlandse bands, brengen in een speciaal samengestelde muziekformatie een spectaculaire ode aan ´de muzikale groten der aarde´. Kwaliteitscovers dus! De undercoversessie van deze week is een eerbetoon aan Golden Earring! Meer weten?

Pinkster Volleybaltoernooi

Het Pinkstertoernooi wordt sinds 1957 jaarlijks gehouden in Sint Anthonis. Tijdens het toernooi, dat wordt georganiseerd door Activia, wordt het 'Open Nederlands Kampioenschap volleybal op gras' gespeeld (een officiële titel van de Nevobo). Met mooie prijzen voor de teams en terrassen om een kijkje te nemen! Meer weten?

Kermis in Sint Anthonis

Van 3 t/m 5 juni zullen tegelijk met het Pinkstertoernooi ook diverse kermisattracties de Brink sieren! De omliggende horeca pakt uit. Zo zijn er bij de restaurantjes smakelijke acties en heeft Muziekcafé 't Hert op zaterdag de Pop Polkaband de Pippi's, Super Piano show op zondag en op maandag Mi Amor Straatfestival. Meer weten? 

Langeboms Buuten

Op Langenboms Buuten presenteren hobbyisten, organisaties en ondernemers zich. U vindt er cadeau’s, lekkernijen, beelden, poppen, kaarten, schilderijen, houtwerken, bloemstukken, handwerken en creatieve knutsels. Diverse optreden van live bands, lekkere hapjes en drankjes vullen het geheel aan. Zo wordt deze zevende editie van Langenboms Buuten een gezellig dagje uit voor het hele gezin. Meer weten?

Schaapsscheerdersfeest

Voor het 9e jaar georganiseerd bij de Nieuwenhof: Het feest van schaapskudde Ovis en Eco van 11 tot 17 uur. Een gezellige dag voor het hele gezin met onder andere live muziek, de scheerder uiteraard, een kok die lamsworstjes en lamshamburgers bereidt, schapen met lammeren en alles in een supersfeer. Tot dan! Meer weten?