Ik heb nog maar een week...

Een week om te bedenken wie ik dat mooie geldbedrag en natuurlijk de eer om bekroond te worden gun. Ik vind het nogal een opgave. Dat komt omdat ik meerdere mensen op mijn lijstje heb staan en hoe weeg je nu met een helder geweten en een zuiver hart het een tegen het ander af. Ik neem jullie graag mee in mijn overweging, zonder namen te noemen uiteraard. In willekeurige volgorde ... Meer weten?

Lentekermis Rijkevoort

Vijf dagen feest! Het is lente en het is kermis de ultieme combinatie voor een geslaag feest.
Rijkevoort staat weer van 24 tot en met 28 mei volledig op zijn kop met een gevarieerd programma: De Brabantse avond, SPOT, Q-music the party, Proost en Meadow. Meer weten?

Kunstroute

Dit jaar zullen op meer dan 30 bijzondere locaties een veertigtal kunstenaars exposeren. Kunstenaars uit diverse diciplines hebben zich geworpen op het thema "Iemandsland". Het belooft weer een verrassende en inspirerende route te worden door prachtige tuinen en landschappen die u al fietsend of wandelend kunt afleggen. Een event dat zeker de moeite van uw bezoek waard is. Meer weten?

Oerparcours Mill

Deze 6 kilometerlange laagdrempelige survivalrun met diverse hindernissen wordt gehouden in de Groespeel en Kanaalzone in Mill. Ook geschikt voor niet geoefende sporters en kinderen vanaf 10 jaar. Vanaf 14 jaar is individueel deelnemen mogelijk en ook als duo of Quattro kan ingeschreven worden voor het Oerparcours. Meer weten?

Spice it up!

De nieuwe uitbaters van Muziekcafé t Hert in Sint Anthonis proberen er ieder weekend weer een feestje van te maken! Met op donderdag de live band Storing uit Eindhoven en vrijdag Spice up your life met een pittige line-up van zes dj's. Meer weten?

Grote Braderie

Dit jaar vindt de grote Braderie in Gennep plaats op zondag 28 mei. Een bruisende Koopzondag met alle winkels open en een braderie met ruim 200 kramen, Entertainment, Horeca, Muziek, Kindervermaak en nog veel meer! Meer weten?

Accordeonfestival

Op zondagmiddag 28 mei vindt er bij ons in de Herberg weer het jaarlijkse accordeonfestival plaats. Het accordeonfestival is een middag genieten van deze sfeervolle muziek, daar waar mogelijk kan er ook gedanst en/of worden meegezongen! Heeft u zelf een accordeon en wilt u een of meerdere nummers ten gehore brengen deze middag. Breng dan uw accordeon mee en laat het aanwezig publiek verrassen. Meer weten?