Patat Generatie en Google Kids

Ik las een artikel over een moeder die haar kinderen had verwend en nu enorme spijt heeft. Ze was zelf opgegroeid in een arm gezin. In haar puberteit gepest vanwege haar derdehands kleding en zelfgebreide jassen. Ze had zichzelf toen belooft het haar kinderen makkelijker te maken. Dus werkte ze kei hard en begon pas aan kinderen toen ze genoeg gespaard had om hen alles te geven. Lees de hele column.

Color run Kids

Kleur, kleur en nog meer kleur! De Color Fun Run wordt georganiseerd in samenwerking met een aantal verengingen. Samen leggen we rennend, lopend, huppelend of dansend het parcours af. De afstand is ongeveer 1 km. Winnen is niet belangrijk, plezier maken en sportief bezig zijn wel!
Vr 19 mei Sportvelden Boxmeer. Meer weten?

Militracks

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de Duitse voertuigtechniek van de Tweede Wereldoorlog is Militracks een must! Twee dagen lang staan deze voertuigen centraal en heeft u de gelegenheid om ze rijdend te zien - en erop mee te rijden! Meerijd kaartjes zijn te koop op het terrein zelf.
Za 20 mei Oorlogsmuseum Overloon. Meer weten?

Kennedymars Cuijk

We starten in alle vroegte om 5.00 uur en men moet voor zondag 01.00 uur binnen zijn bij de start en finishlocatie partycentrum “De Bond”. De route van 80 kilometer zal onder andere door het centrum van Cuijk, langs de Maas, de Kraayenbergse plasse, via kasteel Tongelaar, de Kuilen en de Molenheide naar De vilt en de Maasheggen lopen.
Za 20 mei De Bond Cuijk. Meer weten?

Erfgoedfair in Velp

Een divers aanbod op het gebied van lifestyle, restauratie, onderhoud en energiebesparing. Van traditioneel vakmanschap en oude bouwmaterialen tot interieur. Rondleidingen, thematische lezingen, live muziek en een verrassend cateringaanbod maken de fair een gezellige dag uit.
Za 20 mei Generaal de Bons kazerne Velp. Meer weten?
 

Open Dag sprong vooruit

Een bijzondere Open Dag met een variërend dagprogramma met leuke shows en demonstraties. Daarnaast is er een ponyplein waar van alles te beleven en ontdekken is: ponyritjes, hoefijzer knutselen, informatieve paardenkramen en nog veel meer!
Zo 21 mei Equicentrum Sprong vooruit Rijkevoort. Meer weten?

Ons Plattelands Rondje

Voor de 8e keer ´Ons Plattelands Rondje´, door het Land van Cuijk waarbij je onderweg leuke activiteiten kunt doen bij 39 deelnemende bedrijven.
De plattelandsbedrijven zetten hun deuren wagenwijd open om alle deelnemers aan hartelijk en gastvrij te ontvangen.
Zo 21 mei Land van Cuijk. Meer weten?