Ons Plattelandsrondje

Vroeger dachten mensen dat ik van buiten de regio kwam. Waarom? Ik weet het niet, ik denk omdat ik het dialect nooit onder de knie heb gekregen. Inmiddels weet men het wel, ik kom ook uit de lekkere Maasklei vandaan. Ik ben op mijn trotst wanneer we weer Ons Plattelandsrondje mogen gaan doen! Ik begin zodra de activiteiten online staan met het zorgvuldig uitstippelen van deze dag. Lees de column...

Parkfeest Mill

Feest- en showorkest Toeternietoe organiseert dit jaar op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 mei in het Landschapspark in Mill wederom het Parkfeest. Elk jaar meer dan gezellig uitje voor iedereen, dit jaar biedt het programma nog meer vermaak voor zowel groot als klein. Uiteraard weer gratis toegankelijk. Meer weten?

Openluchtvoorstelling

De dag dat de Maas stil stond; het verhaal van kazem, gespeeld door; Toneelvereniging De Ghesellen van Sint Maerten.Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van een denkbeeldig kind uit Katwijk, de commandant en een soldaat uit kazemat 115. De verhalen worden afgewisseld met muziek, o.a. dwarsfluit en zang. Daniel Veld componeerde speciaal voor deze voorstelling een muziekstuk.
Meer weten?

Alle 365 Goed

Op De Tôffel bestaat 25 jaar en dat moet uiteraard gevierd worden! En wie kunnen ons daar beter bij helpen dan de Loco Loco Discoshow? Deze feestbeesten hebben alle feesten van het jaar in één avond gestopt onder het motto Alle 365 Goed. Van Carnaval tot Kerst, van Oktoberfest tot Oud & Nieuw, en natuurlijk jouw eigen verjaardag! Meer weten?

 

Muziekpark Rockshow!

Rockshow?! Ja, die is gloednieuw in Boxmeer. Op zaterdag 13 mei bijten we het spits af met een drietal (punk)rockbands die hun eigen steviger werk komen vertonen in de foyer van Riche. Met deze rockshow poogt Muziekpark een oude traditie van concerten met vooral veel volume, gitaren, versterkers en drumstellen in Boxmeer nieuw leven in te blazen. Dat de zaal vol mag komen te staan met liefhebbers moge duidelijk zijn. Meer weten?

Meidoorn Bloesem Tocht

Wandelsportvereniging 'n Eindje Um organiseerde in 1963 de Maas en Viltmars. Een tocht door het Brabantse-, Limburgse-, en Duitse landschap met afstanden van 5 tot 50 km. In 2009 werd er een 2e tocht toegevoegd, en wel de Winter Tinteltenentocht, met afstanden van 5 tot 25 km!
Meer weten?

Behind the telescopes

Dompel je onder in een filmisch en muzikaal avontuur! Terwijl je kijkt naar een ontroerende animatiefilm op een groot scherm, verzorgt harpiste Lavinia Meijer live de complete muzikale begeleiding. De film vertelt het verhaal van het jonge meisje Lyra dat in haar eentje naar Mars reist om te onderzoeken of het mogelijk is om daar te leven.
Meer weten?