Koningsdag

Mijn eerste column die ik schreef ging over mijn pasgeboren dochtertje. Dat schattige baby'tje wordt alweer bijna 15 dus ik ga als columniste ook al een tijdje mee. Nu krijg ik als meest gehoorde opmerking; Hoe kun je toch altijd zo positief blijven? Nou, lieve lezers als je mijn columns leest vanwege de positiviteit dan komt u vooral volgende week weer lekker terug. Vandaag zit het er namelijk absoluut niet in. Lees de hele column ...

Koningsdag Land van Cuijk

Grote feesten op Koningsnacht en Koningsdag zelf in Boxmeer op ondere andere het Raadhuisplein, gezellige snuffelmarkt in Cuijk, winkelen in Grave, fiets versieren in Mill en live muziek in Sint Anthonis. Er is voor ieder wat te beleven in het Land van Cuijk.
Precies weten wat waar te doen is? Bekijken onze agenda hier!

Nog één keer Hans Liberg

Hans Liberg speelt zijn finalevoorstelling. En trekt zich dan terug uit het theater. Allerminst bedroefd en met een carrière om trots op te zijn. Na 35 jaar continu in de theaters te hebben gestaan, heeft Hans Liberg besloten om ermee te stoppen. Op vrijdag 28 april staat hij voor de aller-allerlaatste keer in Schouwburg Cuijk; hij speelt zijn voorstelling ‘Trálálálá voor iederéén!!’ Meer weten?

Nieuwscafé Boxmeer

Iedere maand op vrijdagmiddag worden er tussen 17:00 en 18:00 uur steeds andere gasten aan de tand gevoeld door journalisten van De Gelderlander. De perfecte gelegenheid voor die welverdiende vrijdagmiddagborrel en dan ben je meteen weer helemaal op de hoogte van alle nieuwtjes! Meer weten?

Expositie Woosje Wasser

Woosje Wasser werkt al een leven lang in textiel. Ze is dit materiaal altijd trouw gebleven. Haar werk gaat ook altijd over textiel. Textiel als metafoor voor het leven in al zijn facetten. Begonnen met geappliqueerde wandkleden koos ze uiteindelijk voor kunstenaarsboeken als favoriete expressievorm. Za & Zo Kunstkerkje Velp. Meer weten?

Lifestyle Koopzondag

In het bruisende centrum van Boxmeer. Deze hele zondag staat in het teken van Lifestyle met modeshows, aangeklede pleintjes met volop te doen en te beleven en natuurlijk, zoals jullie van ons gewend zijn: kinderentertainment. Hét dagje uit voor het hele gezin!
Meer weten? 

Opening Hondenvijver

De allereerste hondenzwemvijver in de regio zal op 30 april haar deuren openen voor het publiek.
Kom gerust met je hond kijken en laat hem even lekker een duik nemen. Gezellig, we verheugen ons op jullie komst.
Meer weten?