Jij bent de geluksfactor

Er mag weer genomineerd worden voor de Dokter Peelen prijs.
Wie mag je nomineren? Ik zeg iedereen met een talent! Maar wat is nu precies talent?
Volgens het woordenboek niets anders dan: Het vermogen om iets heel goed te kunnen. Lees de hele column ...

Easter Open

De officiele opening zal plaatsvinden op vrijdag avond 14 April, gevolgd door de groepswedstrijden op zaterdag 15 April, en op zondag 16 April de plaatsings- en finalewedstrijden.
Kom jij ook jouw favoriete team aanmoedigen?
Meer weten?

Hollands Dansspektakel

Tijdens het Paasweekend van 2017 is het Hollands Dansspektakel in Cuijk met tevens het WK rolstoeldansen. Recreatief of topsport, voor elk niveau een wedstrijd. Toegankelijk voor iedereen. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar voor slechts € 15, -. Meer weten?

Beethoven bij de Lindefeesten

Uniek aan Beethoven is, dat zij werken met maar liefst vier leadzangers, met elk hun eigen sound en stijl. Zij wisselen elkaar af op het podium, zodat er steeds iets nieuws gebeurt op het podium en een optreden altijd verrassend is en nooit verveelt. Meer weten?

South African Road Trip

Ga in anderhalf uur op reis langs de Westkaap van Zuid-Afrika, met mannenkoor Khayelitsha United Mambazo, Xhosa-zangeressen Lungiswa Plaatjies, Nomapostile Nyiki en Afrikaanse rapper Jitsvinger. De rijkdom aan talen en hun culturen in deze regio staat centraal in South African Road Trip - Celebrating Life. Meer weten?

Fake Grass Live

Op Eerste Paasdag zullen de mannen van Fake Grass in de avonduren kijken hoe sterk het dak is bij Muziekcafé 't Hert in Sint Athonis. Zij zullen veel nummers ten gehore brengen die men in de top 2000 voorbij hoort komen. Dat belooft Hertstikke gezellig te worden! Meer weten?

Bijzondere Lammetjeswandeling

Wandel je mee vanaf de Heksenboom naar de Schaapskooi waar de trotse (schapen)moeders staan te popelen om hun lammetjes te tonen. De boswachters van Staatsbosbeheer en de vrijwilligers van IVN en Stichting Het Schaap staan jou graag te woord om uitleg te geven over de schaapskudde. Meer weten?