Een voor allen

Dit weekend is het Historisch Spektakel in Grave. Door een tactische fout werden de Fransen in 1672 de baas in Grave en het duurde twee jaar voor de Fransen uit de bezetting werden verdreven. In beiden landen werd tot ver in de 18e eeuw de dapperheid van de legers gevierd. Zo zie je maar dat je alles vanuit je eigen standpunt kunt bekijken. Lees de hele column!

Lindefeesten

De aftrap van vier dagen heerlijk Lindefeesten! Op vrijdag lekker uit je dak met de hits van toen! Supergave 90's Party! Met onder andere: Paul Elstak, Vengaboys, Diva's of Dance en DJ Arno.
Op zaterdag Session en volgend weekend Theeleuten The Party en natuurlijk afsluiten met Beethoven! Meer weten?

Boxgala

In de jaren rond de jaarwisseling was het hét evenement dat je als Boxmerenaar niet mocht missen: het Boxgala. Het is een praat-, discussie-,interview-programma met wat muziek en onder meer een columnist. Maar vooral: er mag gelachen worden. Rode draad door het programma is het lokale element.
Meer weten?

Historisch Grave

In de hele binnenstad waan je jezelf honderden jaren terug in de tijd. Voor de kinderen zijn er allerlei spellen te doen én ze kunnen zich tot musketier laten slaan door de burgemeester. Struin langs oude ambachten, proef een ouderwets likeurtje, bekijk een voorstelling of breng een bezoekje aan het kampement op Bastion Bekaf. Meer weten?

Fotoclub in Grave

De eerste drie weekeinden van april exposeert fotoclub De Soos in het Kunstkerkje in Velp. Op deze zaterdagen en zondagen is de expositie gratis toegankelijk van 11.00 tot 17.00 uur. De foto’s bieden een grote variëteit; de fotografen zijn vrijgelaten in de keuze van hun onderwerp en de manier waarop zij hun foto’s presenteren. Meer weten?

Paasshoppen in Cuijk

Lekker winkelweekend.
Paasshoppen in het gezellige winkelcentrum van Cuijk! 
Kom sfeerproeven, nieuwe collecties bewonderen en een gezellig terras bezoeken! Meer weten?

Culinair Mill

Hobbyisten en professionals welkom op derde editie van Culinair Mill! Op zondag is het 'Heel Mill bakt, kookt en brouwt.' Hobbyisten maar ook instellingen en bedrijven kunnen zich hier presenteren. Tevens is het deze middag de bedoeling om ervaringen en recepten met elkaar uit te wisselen. De toegang van Culinair Mill is helemaal gratis. Meer weten?