Voorspelbaarheid versus spontaniteit

Weet je wat grappig is? Dat heel veel mensen zichzelf graag als spontaan bestempelen, of dat zoeken in een partner, terwijl het gros van de mensen daar helemaal niet op zit te wachten. Wij mensen zijn namelijk verslaaft aan voorspelbaarheid. Komen we in onze vaste supermarkt en ze hebben hier het een en ander aangepast dan is menig mens geïrriteerd tot bijna van slag zelfs. Lees de hele column ...

Avond van de Regioschrijver

BiblioPlus organiseert, ter gelegenheid van de Boekenweek 2017 de 'Avond van de Regioschrijver.' Onder het motto: maak kennis met schrijvers uit het Land van Cuijk en Maasduinen en hun pennenvruchten. De lezers stellen zich voor en er is onder andere ook een boekenmarkt.
Vr 31 maart BiblioPlus in Cuijk Lees meer ...

Muziektheater; Pater Moeskroen

Neerlands fijnste folkband Pater Moeskroen vertelt en bespeelt op geheel eigen wijze de legende van The Pogues. Een avond vol karakteristieke Ierse Feest-Folk en ballades met een hoofdrol voor de thin whistle en accordeon, aangevuld met een breed scala aan traditionele instrumenten; het handelsmerk van de heren van Pater Moeskroen.
Za 1 april Myllesweerd in Mill. Meer weten?

Opening 't .. Hert! 

De Vrolijke Koster in Sint Anthonis krijgt nieuwe uitbaters. Twee stellen, Bart & Anky en Chris & Eefke hebben de Vrolijke Koster van Johnny Romein overgenomen. De komende maanden zal deze nog samen met hem de boel in goede banen leiden. Maar er gaat wel alvast het een en ander veranderen! Waaronder de naam!
Za 1 april 't ... Hert in Sint Anthonis Meer weten?

Amsterdamse middag

Dre Hazes, Peter Beense, Etienne Alvares en Johnny Romein komen naar Boxmeer en zullen samen met u de Grote zaal van Riche tot het gezelligste café van Boxmeer en omstreken maken. Dit gaat een grandioos festijn worden wat u zeker niet mag missen! 
Zo 2 april Riche in Boxmeer Meer weten?

Culinair Fruhshoppen

Het wordt weer genieten met Blaaskapel De Rozenbottels tijdens het jaarlijkse “Fruhschoppen”. Vele Hapse ondernemers gaan zij ervoor zorgen alle gasten zowel op het muzikale- alsook op het culinaire vlak worden verwent!
Zo 2 april Café de Posthoorn in Haps Meer weten?

Expositie Fotoclub

De eerste drie weekeinden van april exposeert fotoclub De Soos in het Kunstkerkje in Velp. De expositie is gratis toegankelijk van 11.00 tot 17.00 uur. De foto’s bieden een grote variëteit; de fotografen zijn vrijgelaten in de keuze van hun onderwerp en de manier waarop zij hun foto’s presenteren. Za 1 & Zo 2 april Kunstkerkje in VelpMeer weten?