Straatje schoonvegen

Gisteren ging ik met mijn jongste dochter de honden uit te laten. Er is een nieuw fietspad aangelegd en daar liepen we samen overheen om bij het nabijgelegen veldje uit te komen. Midden op het fietspad lagen opgedroogde dikke hondendrollen. Mijn dochter aarzelde geen moment en pakte een dikke stok en tikte zo de drollen in de berm. 'Joh, laat liggen,' riep ik, 'dat hebben onze honden toch niet gedaan!'  Lees de hele column

Open Millse Darts Trophy

Dartclub No-score uit Mill organiseert ook dit jaar weer een Open Millse Darts Trophy. Dat doen ze voor de 14e keer. Deze Darts Trophy bestaat net als voorgaande jaren uit 2 toernooien. Op vrijdagavond 24 maart is er een toernooi voor individuele spelers en op vrijdag 31 maart voor koppels. Meer weten?

Nondedju

Nondedju staat voor elektronische muziek gecombineerd met betoverde visuals op een bijzondere plek.
De eerste editie (maart 2016) was volledig uitverkocht. Dus reden genoeg voor een spectaculaire 2de editie in maart 2017. Nondedju is powered by Muziekpark & De Weijer. Meer weten?

Stef Bos & Band

Zanger en liedjesschrijver Stef Bos reisde de afgelopen tien jaar de wereld rond en brengt zijn indrukken muzikaal samen in de voorstelling Wereldwijd. Een feest van verscheidenheid, op zoek naar wat ons verbindt. Met de verte als een spiegel om te zien wie we zelf zijn. Om de verschillen te vieren.Bij Schouwburg Cuijk.
Meer weten?

Rondrit over slagveld

Niets werkt zo goed als op de plek zelf staan waar het destijds allemaal gebeurde. Daarom organiseert het Oorlogsmuseum op zondag 26 maart opnieuw een bezoek aan het slagveld van Overloon. Slagveldgids Edwin Popken legt tijdens die dag uit wat er waar gebeurde. Meer weten?

Italian Opera Meets Jazz

Bij Huistheater de Steenakker in Haps word je telkens weer verrast. Zondag komt topsopraan Claron McFadden opnieuw naar De Steenakker! Dit vanwege een CD die zij met jazzmaster Mike del Ferro heeft opgenomen. Na afloop sfeervolle nazit met ‘Italiaanse hapjes meets Haps’. Meer weten?

Koopzondag Boxmeer

Tijdens de eerste koopzondag van dit jaar, wordt Boxmeer ondergedompeld in "Hollandse" sferen. Alles wordt weer uit de kast getrokken om de bezoekers van deze koopzondag een warm welkom te heten. Deze keer staat het hele centrum in het teken van Holland. Alles wat maar in je opkomt zul je deze dagen tegenkomen. Meer weten?

Opening van Van Gogh-kamer

Komende zondag 26 maart 2017 wordt de “Van Gogh-kamer” officieel geopend. Om 14.00u begeeft een ¨Vincent van Gogh” zich met zijn schilders-attributen en vergezeld door kleurrijk uitgedoste helpers vanaf het Raadhuisplein door het koopcentrum Boxmeer naar het Hotel Riche. De schilder wordt daar opgewacht door de Boxmeerse burgerij.
Meer weten?