Schaapjes hoeden of 3D Printen?

Ik hou wel van een goede discussie. Bijvoorbeeld over de tijdsgeest. Zeg het maar leven we nu eigenlijk in een mooie tijd? Ik schommel een beetje. De ene kant vind ik deze tijd fantastisch; het internet, 3D printers, zonnepanelen en levensreddende zoete aardappelen. De andere kant is iedereen zo gehaast en met zichzelf bezig. Gezelligheid en saamhorigheid zijn nog al eens ver te zoeken... Lees de hele column!

Viering Vrouwendag

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Traditiegetrouw viert IVC Dunya dit op de vrijdagavond met muziek, dans, hapjes en een modeshow. Alle vrouwen en meisjes uit Boxmeer en omgeving zijn van harte welkom om dit met ons te komen vieren. Meer weten?

La Bamba 10 jaar!

Groot feest bij Cantina La Bamba, want we vieren ons 10-jarig jubileum! We willen dat samen met jullie vieren tijdens 2 mooie events op 10 en 11 maart! Dus de voetjes gaan van de vloer, de kelen worden gesmeerd en we gaan uit ons dak! Meer weten?

Andre het astronautje

Voorstelling gemaakt door André Kuipers voor ruimtereizigers vanaf 4 jaar. “Voor kinderen is de voorstelling niet alleen een mooi ruimte-avontuur om naar te kijken, ze leren óók hoe leuk wetenschap en techniek zijn!”, aldus André Kuipers. Bij Schouwburg Cuijk. Meer weten?

Lesje Geschiedenis!

11 en 12 maart geeft Rob Vloet van Heemkundekring Myllesheem een lezing over de geschiedenis van het kasteel en haar landgoed. De lezing start om 13 uur, duurt ongeveer een uur en is alleen op reservering te bezoeken.
Meer weten?

Toon Tellegen

Op zondag 12 maart staat Toon Tellegen in De Weijer met zijn muzikale poëzieprogramma Hemels en Vergeefs. Een middag met een in lengte en inhoud variabel programma, lyrische bevlogenheidgecombineerd met absurdisme. Het lijkt niet te kunnen. Maar het kan in de teksten van Tellegen. Meer weten?

NK Maasheggenvlechten

Voor de 12e keer wordt het NK Maasheggenvlechten gehouden op 12 maart.Het kampioenschap is opgezet om het oude ambacht heggenvlechten in ere te houden. Sinds mensenheugenis vormen de Maasheggen de scheiding tussen kleine percelen weiland, en dat willen we zo houden. Meer weten?