Verwarrend

Ken je dat? Dat je iets verkeerd leest wat dan eigenlijk best grappig is. Zo las ik ooit in een vacature: 'Partymeester gezocht', terwijl er toch echt 'Partimester gezocht' stond. Gisteren las ik in de krant. Politie krijgt steeds meer meldingen van verwarde verslaggevers. Oh, dacht ik, wat interessant en ook wel weer logisch.
Lees verder ...

Nieuwscafé bij de Weijer

Georganiseerd door de Gelderlander en Ecce Productions.
Iedere maand op vrijdagmiddag worden er tussen 17:00 en 18:00 uur steeds andere gasten aan de tand gevoeld door journalisten van De Gelderlander.
Meer weten?

Rondje Kuuk

Vrijdags voor de Carnaval wordt er voor het eerst door de Kuukse Kasteleins een “Rundje Kuuk” georganiseerd. Het is dé aftrap van het Kuukse carnaval en een de uitgelezen kans om te inspecteren of alle kroegen in het centrum klaar zijn voor het carnavalsgedruis!
Meer weten?

Carnaval

Op vrijdag zijn er al diverse plekken waar de carnaval in al zijn hevigheid uitbarst. Wanneer je waar moet zijn zie je in onze agenda. Het is natuurlijk overal gezellig met een aantal hoogtepunten die we voor jullie in deze nieuwsbreif ook graag uitlichten!
Veel plezier! Carnavalnieuws bekijken doe je hier!

Boksmèr Proalt & Stroalt.

De lichtjesopticht in Boxmeer is voor het hele Land van Cuijk. Je ziet tijdens deze lange optocht dan ook diverse dorpen voorbij komen! De inmiddels 17e editie wordt fantastisch met onder andere de totaal vernieuwde prinsenwagen van onze jubileumprins Frank d’un Urste te bewonderen! Meer weten?
 

Knakworstrennen

Als je de meest kolderieke paardenrennen van Nederland wilt zien dan moet je zeker naar Beugen komen. Dit jaar is er zelfs nog een extra reden om te komen, want de Knakworstrennen beleeft aanstaande carnavalszondag haar 33e editie!
Meer weten?

Metworstrennen

Maandag met carnaval is in Boxmeer een uitzonderlijke dag! Vele duizenden toeschouwers, in carnavalstenue, trekken dan naar het Vortums Veld waar het Metworstrennen wordt gehouden. De titel "Koning van de Metworst" is in Boxmeer een reuze begrip! Aansluitend wordt de koning gehuldigd en is er het Kunningsbal! Meer weten?

Kuukse Kroegetocht

Superspannende kroegentocht voor de die hards! Nummer 32 alweer! De enige echte Kuukse elfkroegetocht heeft deelnemers in twee verschillende categorieën: recreanten en wedstrijdrijders. De recreanten lopen de elfkroegetocht geheel in eigen tempo. 
Meer weten?