Over romantiek & zweepslagen

Ja hoor het is weer zover. Valentijnsdag. Volgens de cijfers zou dertig procent van de mensen iets doen met Valentijnsdag. Er gaan nogal wat verhalen ten ronde over de werkelijke oorsprong van deze Valentijn. Ik ben er uiteraard voor u weer even ingedoken...
Lees de hele column

Alaaf!!!

Carnaval staat alweer bijna voor de deur. Van pronkzitting tot optocht en van prinsentreffen tot kroegentocht! Wij hebben zoveel mogelijk verzameld op onze site. Dus bliekers, pieperknallers, bokken, ezels, hanen, spurriebuuken, heimussen en zandkruiers neem een kijkje op onze site om heel veel activitetien in het Land van Cuijk te bekijken! 
www.landvancuijk.nl/carnaval

Dolfje Weerwolfje

Een splinternieuwe, spannende familiemusical: Dolfje is een doodgewone jongen. Nou ja, gewoon. Op de nacht voor zijn zevende verjaardag, bij volle maan, worden zijn handen kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee puntoren en hij krijgt een witte staart. Dolfje is een weerwolfje geworden! 
Meer weten?

Mini retraite

Lijkt uw leven soms uit balans? Behoefte om even uit de maalstroom van het drukke bestaan te stappen? Dan is een dag van rust, ont-stressen en bezinning midden in de natuur de ideale manier. Wij organiseren van november tot april elke vrijdag een mini retraite. Meer weten?

Baby Blue

Baby Blue bestaat uit vijf jongemannen van wie bij elk optreden hun energie en hun enthousiasme overslaan op het publiek. Vanaf de eerste minuut wordt je geraakt door de aanstekelijke muziek en staat de hele tent op zijn kop! Meer weten?

Walk for Tibet

Zondag is het weer tijd voor de Walk for Tibet seizoenswandeling met klankschalenconcert. Een mooie plattelandswandeling van ongeveer 8 km in het Land van Cuijk, met aansluitend een klankschalenconcert welke word verzorgd door "Klankgroep Edima."
Meer weten?

Publiekswandeling IVN

In de dertiger jaren van de vorige eeuw is het Gasselse bos aangelegd. De tijd heeft gezorgd voor meer diversiteit. De eik, beuk, esdoorn, haagbeuk en veel soorten meer hebben er hun habitat gevonden.
Zoogdieren en vogels tooien het groene palet, dassen, reeën, vossen; buizerd, rans- en steenuil broeden er. Zelfs de wielewaal en zwermen sijzen en goudhaantjes zijn er soms te spotten.
Wandelt u mee?