Ziek, zwak en misselijk

‘Ik ben ziek en dat komt echt heel slecht uit.’ Ik vond dit altijd zo’n idiote uitspraak. Want wanneer komt ziek zijn dan goed uit? In het weekend? In de vakantie? Nee, toch? Maar nu ben ik zelf ziek en komt het echt heel slecht uit. We zijn namelijk net aan het verbouwen. En op kop onder een balk hangen om deze proberen wit te verven terwijl je snot dan probeert uit je ogen te stromen, is echt geen aanrader. Lees de hele column...

Film & Lunch Omar

In de Theaterzaal van Cultureel Centrum de Weijer. Start met een kopje thee of koffie, dan de indrukwekkende film Omar en na afloop een heerlijke gezamenlijke lunch, en tijd om nog even napraten over de film.
Meer weten? 

No Doubt Undercoversessie

Het concept van onze undercoversessies is inmiddels welbekend: artiesten uit veelal bekende Nederlandse bands, brengen in een speciaal samengestelde muziekformatie een spectaculaire ode aan ´de muzikale groten der aarde´. De undercoversessie van deze week is een eerbetoon aan No Doubt. Deze undercoversessie is onder leiding van Chris van der Meer. De inloop voor deze sessie is om 21:00 uur en na afloop biedt onze huis-DJ je alle mogelijkheid om gezellig na te borrelen. Bij Roepaen in Ottersum. Meer weten? 

Audio-Winterwandeling

In de Staatsbossen van Sint Anthonis kunt u tussen 20.00 en 23.00 uur meedoen met een audio-winterwandeling in de Staatsbossen in Sint Anthonis. Tijdens de wandeling van een uur (start en eindpunt bij De Heksenboom) kunt u op uw telefoon of mp3-speler luisteren naar een verhaal.
Meer weten?

Divorced Dinner

Voor de gescheiden man of vrouw organiseren Patricia Franken Scheidingsbemiddeling en Het Mo’Ment samen op drie zondagmiddagen de ‘Divorced Dinners’. Tijdens deze serie in februari en maart gaan de alleenstaanden aan de slag in de keuken om zonder pakjes en zakjes een gezond driegangenmenu te koken welke ook nog eens budget-en kindvriendelijk is. Meer weten?

Snertwandeling de Kuilen

Deze mooie wandelroute loopt rondom recreatieplas De Kuilen en voert langs stukken bos, heideveldjes en vennen. Onderweg vertellen de IVN- gidsen, die het gebied goed kennen, niet alleen hoe de plas en het natuurgebied zijn ontstaan; ook hebben ze boeiende verhalen over het leven van planten, water- en roofvogels, dieren en diersporen die ze onderweg aantreffen. Meer weten?

Salon Classique

Kent u Salon Classique al? Iedereen is welkom.
Een heerlijk zondagmiddag gevuld met lichte klassieke muziek in een ontspannen sfeer. 

Presentatie is in handen van de charmante Roel Verheggen, hij ontvangt een keur aan muzikale gasten.
Bij Cultureel Centrum de Weijer in Boxmeer.
Meer weten?