We are food

Nee, hoor ik ben geen kannibaal geworden. Ik heb het over het feit dat wij als Brabanders een internationale schijnwerper op ons gericht krijgen. Brabant wordt namelijk in 2018 Regio van de Gastronomie. Dat is prachtig en vooral heel lekker nieuws! 
Lees de hele column ...

Nepomuk voor Geschiedenis prijs

De website van de Historische Vereniging Nepomuk is voorgedragen voor de Geschiedenis Online Prijs. Deze prijs bekroont de meest vernieuwende, verrassende of mooiste Nederlandse historische website. Meer weten over deze site en de te winnen prijs? Lees hier meer.

Primetime zoekt jou!

Altijd al willen schitteren in een goed bekeken film of videoclip? Grijp dan nu je kans!
Primetime is namelijk op zoek naar figuranten die graag een feestje bouwen. De setting speelt zich af in een door Primetime gecreëerde feestruimte.
Tijdens het feestmoment komen verschillende artiesten hun kunstje doen. Dus wie weet met wie jij oog in oog komt te staan! Dinsdag 14 februari as Cuijk.Interesse?  Lees hier meer!

Carnaval in LVC

Nog minder dan een maand en de gekte breekt officieel weer los! 
We worden momenteel al zoetjes aan verwend met de vetste prinsenballen, leukste pronkzittingen, mooiste liedjesavonden en meer! Wil jij op de hoogte blijven van wat er allemaal speelt kijk dan op www.landvancuijk.nl/carnaval/

BenD'R Live band

BenD’R speelt een mengeling van allerlei muzikale smaken: van Soul, Rock en Funky nummers van jaren tachtig, tot en met de hedendaagse Popmuziek. Dus BenD’r bij... Zaterdag 4 februari bij Café de Piek in Boxmeer. Entree gratis en aanvang 21.30 uur. Meer weten?

Voix la

We cirkelen rond is de titel van het nieuwe avond- en middagvullende programma van Voix Là.

Daarin brengt het gemengd koor uit Beugen een kleine 25, meest gloednieuwe, liedjes op de planken. Dat gebeurt op 3, 4 en 5 februari op een prachtige locatie: Kasteel Tongelaar in Mill.
De titel dekt meerdere ladingen. Het koor, onder leiding van Wilbert Friederichs, neemt het publiek mee naar vele windstreken voor een virtuele vlucht boven landschappen, steden en dorpen. 
Meer weten?

Dansavond

Café zaal Amanshof in Wilbertoord is ongetwijfeld een van de horecazaken met de meeste ervaring op het gebied van dansavonden. Deze organiseren zij namelijk al meer dan 40 jaar wekelijks. Iedere zondag kunt u daar van 19.00 uur tot 24.00 uur dansen op de beste dansmuziek. Van foxtrot tot wals en van tango tot polka, u vraagt en de DJ draait of live band speelt het. Meer weten?