Niet grappig

Wij drinken tegenwoordig meer thee. Niet omdat het zo lekker is, maar omdat er van die leuke spreuken op de zakjes staan. Met diepzinnige of luchtige vragen. Wat een leuke gesprekjes kun je dan krijgen die je echt fantastisch inzicht geven in je kinderen, partner en jezelf! Zo was er ook de vraag: Wat vind je echt niet grappig?
Lees de hele column ...

Unforgettable - One Night in Manhattan

Een bruisende theatershow bij Schouwburg Cuijk die u meeneemt naar het swingende New York van de vorige eeuw. Met live jazzmuziek, zang en dans wordt de romantiek opgeroepen van de jaren veertig, vijftig en zestig. In een spetterende revivalshow komen alle grote sterren van weleer voorbij, onder wie Frank Sinatra, Fred Astaire, Louis Armstrong en Ella Fitzgerald.
Meer weten?

Status Quo Undercoversessie

Het concept van onze undercoversessies is inmiddels welbekend: artiesten uit veelal bekende Nederlandse bands, brengen in een speciaal samengestelde muziekformatie een spectaculaire ode aan ´de muzikale groten der aarde´. Kwaliteitscovers dus! De undercoversessie van deze week is een eerbetoon aan Status Quo. Meer weten?

Badaboom!

Op 28 Januari moet je in Sint Anthonis zijn, want dan begint weer het nieuwe seizoen van Badaboom on Tour. Wij doen zoals gebruikelijk het Comedyhuus Oelbroeck aan. Een avond vol ervaren kanonnen en aanstormende talenten zorgen voor een perfect avondje Stand-up Comedy. Meer weten?
 

Relight my fire!

Na de eerste succesvolle editie van "Relight My Fire" hebben wij besloten om weer terug te gaan in de tijd van Dancing Bos. Op 28 januari vindt de 2de editie 70's/80's plaats "ReLight My Fire" met niemand minder dan Hans van Vonderen! 
Meer weten?

Carnavalsbeurs

Dit carnavalsseizoen wordt voor de 38e keer de Carnavalsbeurs georganiseerd door de Prinsen en adjudantenclub van de Nölers. Er is een ruime keus aan carnavalskleding. Maar ook boerenbruiloftskleding en heel veel carnavalsartikelen zijn er te koop. Ook voor groepen. Er wordt gezorgd voor carnavalsmuziek, een loterij met bijna 100 prijzen en een hapje en drankje. Meer weten?

Dutch Open Hip hop

De Dutch open Championship Streetdance voor Solo, duo, Teams en formatie in verschillende leeftijdscategorieen zoals Children, junioren, adults en adults 2 plaats bij Fitalnd in Mill. Tijdens dit evenement zal er ook een geweldige solo en Crews battle Breakdance en Hip Hop plaats vinden! Meer weten?