KKKoud

Op het moment dat ik dit schrijf heb ik het koud. Begrijp me niet verkeerd, ik heb er geen last van hoor. Geen winterdip zoals mijn collega Frans en 1.880.000 andere medelanders. Sterker nog, ik ga de winter steeds leuker vinden. Dat komt door mijn moeder.
Lees de hele column ...

Indecent Proposal

De makers van de succesvolle theaterproductie ‘Fatal Attraction’ brengen komend seizoen opnieuw een bioscoophit op de planken. ‘Indecent Proposal’ is een zinderend erotisch drama over vertrouwen, aantrekkingskracht, liefde en macht met als hamvraag: Hoe ver ga jij voor een miljoen? Meer weten?

Verlovingsbal

Gezellig bal bij 't Vertrek.Alvast voorproeven op het Boerenbal, dan gaat het mooie paar vanuit de kerk  naar de feestzaal van De Geitenbok om daar met iedereen die wil aanschuiven te genieten van een heerlijke koffietafel. Daarna barst het feest los met de gebruikelijke tradities en optredens van diverse artiesten.Meer weten?

Wim Helsen bij de Weijer

De carrière van Wim Helsen is een succesverhaal zonder weerga. De Vlaming won in 2003 met zijn eerste solo ‘Heden Soup!’ gelijk de Neerlands Hoop en met zijn derde én vierde programma de Poelifinario, voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling.
Meer weten?

Blauwbakkusrit

Ben je de trotse bezitter van een tractor van 1985 of ouder? Doe dan mee aan de Blauwbakkus-rit op zondag 22 januari. Deze ieder jaar meer dan gezellige rit trekt veel bekijks en start die zondag om 14.00 uur bij café Libre aan de Langenboomseweg 73 in Mill. Inschrijven kan vanaf 12.00 uur. Meer weten?

Winterwandeling

Een stevige frisse doorstapwandeling rondom De Kuilen en door de Langenboomse bosssen in winterse sferen. In de 19e eeuw was het gebied nog enkel bedekt met heide en stuifzand met hier en daar wat natte laagtes, alleen geschikt om schapen te hoede. Kom je mee kijken hoe dit gebied is ontwikkeld? Meer weten?