Wat is het Land van Cuijk?

Ik kwam een oud klasgenootje tegen, we kletsten over vroeger. Natuurlijk kwam de vraag wat we tegenwoordig deden en op mijn antwoord: 'Eigenlijk van alles voor het Land van Cuijk, van krant tot eigen tijdschrift en van website tot column kreeg ik een ietwat vage blik. 'Wat is eigenlijk precies het Land van Cuijk?' 
Lees de hele column ...

JubileumWeekend Geitenbok

Jubileumweekend met op vrijdag de Kindermusical :'Alles is Niets, Niets is Alles' en Radio veronica Goes 90’s. Op zaterdag wederom de Kindermusical en Meezingen met oude Carnavalsschlagers en op zondag Prinsenreceptie en gezellige Familiemiddag!
Meer weten?

JazznJazz Schouwburg Cuijk

Jazznjazz presenteert 40 jaar Bull Town BandMuziek, uit de verschillende stromingen en tijdperken van de jazz, zal deze avond worden uitgevoerd met gastsolist, zang en vooral de volle klanken van deze big band. De Bull Town Band uit Cuijk is een big band met een complete bezetting,
Meer weten?

Theekransje bij Doehuis

Theekransje rondom thema: Ik ben net moeder geworden. En nu?
Van allerlei onderwerpen passeren de revue bij de gezellige theekransjes van het Doehuis in Cuijk. Kom je ook voor nuttige tips, lekker sparren of gewoon gezellig samenzijn.
Meer weten?

Heropening van Eerden

Autoschadebedrijf Van Eeden in Cuijk organiseert op 14 januari van 10.00 tot 17.00 uur een open dag. Het publiek kan dan met eigen ogen het ‘modernste schadeherstelbedrijf van Nederland’ bewonderen. Ruim drie jaar na de allesverwoestende brand!
Meer weten?

Zilveren nachttoernooi

Het Nachttoernooi verwelkomt jaarlijks vele energieke en enthousiaste teams samengesteld uit vrienden, familieleden, buren en collega’s die naar de Sporthal in Mill komen om een leuk potje te volleyballen. Een gezellige jarenlange traditie is het zeker, want het aankomende toernooi op 14 januari 2017 wordt alweer de 25ste editie. Meer weten?

Coppis & Cruijsen ATB-toertocht

Toerklub Overloon organiseert de spectaculaire Coppis & Cruijsen ATB-toertocht. Er zijn afstanden van 35, 45 en 55 km. Dit geeft de fanatieke, en ook de beginnende ATB-er de mogelijkheid om zijn of haar grenzen te verkennen. De vaste ATB route van Overloon vormt het hart van deze tocht afgewisseld met vele andere uitdagende paden. Meer weten?

Meerstoel met ... op 21 januari

Als derde gastchef: Rik Verhees! Deze echte voedselfanaat is meester in het basisonderwijs én in de keuken. Met zijn blog Puureten.net stuurt hij mooie en heerlijke gerechten de wereld in. Hij is opgegroeid in Boxmeer, maar heeft al veel van de wereld gezien en veel verschillende kookstijlen mogen uitproberen! Meer weten?