Kwetsbaar

Ik kom er steeds meer achter dat ik als columnist een bepaalde uitstraling heb. Een beeld wat mensen bij iedere columnist lijken te hebben. Een columnist is iemand met een scherpe blik, duidelijke mening, dikke huid, houdt van in de aandacht staan en altijd en overal je mening willen vertellen en graag anderen daarvan willen overtuigen.
Lees de hele column! 

It Giet Oan!

De jaarlijkse Elf Steden (Kroegen)Tocht in Boxmeer met entertainment!
Kluun mee door Boxmeer van kroeg naar kroeg.Met een stempelkaart kun je bij de deelnemende kroegen een drankje halen (bier, fris of wijn) Heb je jouw stempelkaart vol? Dan kun je deze voor middernacht inleveren en ontvang je een medaille! Meer weten?

Driekoningen zingen

Driekoningen zingen is al héél lang een mooie traditie en zeker hier in Grave. Voor alle deelnemers hebben we warme chocolademelk met iets lekkers, een leuk prijsje en tot slot een smakelijke snoepzak. Bovendien hebben we ook nog voor de mooiste 3 Koningen en de mooiste zwarte Koning de felbegeerde wisselbeker. Meer weten?

Hotshots bij de Coehoorn

New Year Edition: Alle shotjes 1.50 euro en happy hour tussen 21:30u en 22:30u (bier, wijn en fris).
Grave Café - Bar De Coehoorn. Met muziek van: Dennis van Geenen & Rick Steenhuizen. Meer weten?

Vintage Blonde

Het nieuwe jaar start bij café Royal Mill muzikaal op zaterdag 7 januari met Vintage Blonde. Deze enthousiaste band was al vaker te horen en zien bij café Royal. Gezien de vele leuke reacties, is aan hun de eer het nieuwe jaar muzikaal in te luiden. Toegang is gratis.
Meer weten?

Wandelen in Gassel

Op zondag 8 januari organiseert IVN Grave een wandeling door de Gasselse bossen. De natuurgidsen vertellen tijdens de wandeling over de overlevingsstrategieën die planten en dieren gebruiken om deze koude periode door te komen. De wandeling start om 14.00 uur bij de Gasselse molen en duurt ongeveer 2 uur. Meer weten?

Ga je mee?

Dat wordt voor iedereen, jong en oud, weer genieten ‘met Dirk uit je dak!’. 
Een echte actief meedoe-liedjes-popconcert voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar. Met veel liedjes uit zijn populaire televisieserie ‘Op stap met Dirk Scheele’ die dagelijks wordt uitgezonden door Nickelodeon.
Meer weten?