Het jaar van de onrust

Ik vind een eindejaarscolumn schrijven altijd een beetje eng. Vroeger nog enger omdat deze in de krant stond en je dus zomaar twee volle dagen met heftig nieuws zou kunnen missen. Zou ik bijvoorbeeld schrijven over de dood van Prinses Leia wist ik nog niet dat bij het uitkomen van de krant moeder Debbie Reynolds ook is overleden.
Lees de hele column ...

Sylvesterparty van der Valk

Een avond die begint om 20.00 uur en zodoende het jaar 2016 heerlijk gezamelijk kunt afsluiten met lekkere hapjes, drankjes, live muziek en vuurwerk. Het oude jaar afsluiten en het nieuwe inluiden doe je in een lekkere sfeer gemoedelijk met je familie of vrienden bij Hotel Cuijk.
Meer weten?

New Years Eve 2017

DJ Mike van Doorn en een héérlijke Surpise act gaan er bij Riche Boxmeer samen met jullie een onvergetelijke jaarwisseling van maken. Met het thema Glitter & Glamour de uitgelezen kans om lekker te shinen! Kun jij een beter begin bedenken van 2017?
Meer weten?

Nieuwjaar bij de Piek

Oud & Nieuw vier je gezellig met je vrienden bij de Piek in Boxmeer van 21.00 tot 00.00 uur. Onbeperkt bier, fris en wijn inclusief buffet en vuurwerk: kaarten 25 euro te koop bij de Piek. Na 00.00 uur is er geen entree meer! Meer weten?

Nieuwjaarsborrel bij Leuke Broeders

Traditiegetrouw starten de Leuke Broeders het nieuwe jaar feestelijk op (1 januari) met een Nieuwjaarsborrel. Tussen 15:00 en 16:00 uur zijn de hapjes en drankjes van het huis. Om de dag helemaal compleet te maken speelt onze huysband Clap weer heerlijke live muziek.
Meer weten?

Nieuwjaarsduik de Kuilen

Op zondag 1 januari 2017 zal er om 14.00 uur voor de 19e keer een Nieuwjaarsduik zijn in natuurgebied de Kuilen tussen Mill en Langenboom. Deze duik heeft opnieuw het predicaat Unox Nieuwjaarsduik gekregen. Dit predicaat krijgen duiken die aan een aantal criteria voldoen.
Meer weten? 

Nieuwjaar bij 't Centrum

Zin in een mooi feestje om het jaar mee te starten? Dan is een nieuwjaarsborrel natuurlijk een mooi begin!

In het Land van Cuijk worden op diverse plekken de kroegdeuren opengezet voor het publiek om te proosten op een nieuw jaar.
Ook in Boxmeer kun je het jaar goed beginnen. Zo is het al sinds jaar en dag een traditie is om het nieuwe jaar in te luiden bij Café 't Centrum in Boxmeer.

The place to be om iedereen die je kent een handje te schudden en de beste wensen voor het nieuwe jaar door te geven.
Meer weten?