Sjoemelzaad en Samsonseks

De verkiezing van het woord van het jaar is weer voorbij. En het is geworden: treitervlogger.
Wat een teleurstelling. Vinden jullie ook niet?  Ik vind het punt één een lelijk woord en punt twee veel te veel credits voor aandachttrekkers zoals een Ismail Ilgun. Lees de hele column ...

Tesla Gigafabriek naar Land van Cuijk

The Young Talent Group doet er alles aan om Tesla-CEO Elon Musk te overtuigen om zijn nieuwste fabriek in het Land van Cuijk te vestigen. 'Toen wij hoorden dat Tesla naar Nederland wilde komen dachten we meteen: dan naar het Land van Cuijk!'
Lees hele verhaal

Mini Retraite dag

Lijkt uw leven soms uit balans? Behoefte om even uit uw drukke bestaan te stappen? Dan is een dag van rust, ont-stressen en bezinning midden in de natuur de ideale manier. U leert technieken om met spanningen van het leven om te gaan. Meer info?
Vrijdag 23 december Zoete Geest Linden

Kerst Pop-up

1ste en 2de Kerstdag openen wij voor de eerste keer ons Pop-up Kerstrestaurant! De eerste gang serveren we om 18:00 uur, maar vanaf 17:00 uur ben je al van harte welkom voor een borrel in ons Kerst-restaurant in the Barn. Meer weten?

Vintage Kerstavond

Kerstavond staat in het teken van funk en soul in de Piek. Voel je vrij om kerstavond te komen vieren in compacte setting met een funky selectie deuntjes gebracht door dj’s Don Gio en Dunne Boef. 
Meer weten?

Pinokkio in de Schouwburg

Bezoek de Efteling-musical Pinokkio (4+) op 26 december, hét kerstverhaal voor groot en klein! Maak uw kerstbeleving compleet en combineer uw bezoek met een sfeervolle Pinokkio Kerstbrunch of een overheerlijk Pinokkio Kerstdiner! Ook als u de voorstelling niet bezoekt, bent u welkom. Meer weten?

Waanzinnige Xmass party!

The Flashbacks zijn terug met een waanzinnige Christmas Party bij Riche in Boxmeer! 
Even genoeg van je (schoon)familie kom dan lekker feesten met Live het Foute Uur van Q-Music en het Flashback DJ Team.
Meer weten?