Kerstbomen gezocht

Het is bijna 2017 en de wereld verandert. En zo ook de Kerstboom. Was deze vroeger nog van top tot teen behangen met glanzende kerstballen en een oogverblindende piek, tegenwoordig kan dat eigenlijk niet meer.
Dit jaar zien we een aantal trends bijvoorbeeld de Urban kerstboom, dat betekent als eerste uiteraard een echte boom, je weet wel met van die naalden.... Lees de hele column!

Winterbeleving in Mill

Op vrijdag 16 december staat de Winterbeleving weer op het programma. Met muziek, entertainment, een lampionnenoptocht, een (kerst)markt voor kooplieden en hobbyisten en de winkels zijn langer geopend.
Centrum van Mill tussen 16.00 uur en 22.00 uur! 
Meer weten?

Grave in Kerstsfeer

In het centrum van Grave is er aanstaande vrijdagavond vanalles te beleven. Grave is verhult in een magische kerstsfeer. Met allerlei activiteiten in de historische binnenstad, zoals muziek, de kerstman, kraampjes en lekkere proeverijtjes! Met een mooie, sfeervolle lampionnenoptocht. Meer weten? 

 

Herderskerstfair

Kom in kerstsfeer bij de Nieuwenhof in Mill.
Deze kerst zijn er weer lamsvlees en natuurproducten verkrijgbaar bij de Nieuwenhof. In de sfeervolle stal zullen gratis kramen beschikbaar zijn voor ondernemers en creatievelingen met eerlijke en pure materialen! 
Meer weten? 

Winterkerstfair Katwijk

In de kerk en parochietuin in Katwijk (bij Cuijk) is er een gezellige, intieme en inspirerende Winterkerstfair in een sfeervolle ambiance. Met een ambachtelijke kerstmarkt,  zang en muziek, levende kerststal, bijzondere kerststalletjes, wensboom, kerstspel, gluhwein, kinderactiviteiten en nog veel meer. Meer weten?

Herdertjesdag bij Wereldboom

Op zondagmiddag 18 december houdt De Wereldboom in Vortum-Mullem haar jaarlijkse Herdertjesdag: een feestelijke adventsmiddag voor jong en oud, dit maal in het teken van ‘de schatkamer van de natuur’. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Natuurlijk zijn de schapen weer van de partij en valt er veel te knutselen. Meer weten?

Kerstconcert

Inmiddels een traditie, Cultura Domus organiseert een Kerstconcert in de sfeervol aangeklede St. Willibrorduskerk in Mill. Dit jaar wordt op zondag 18 december om 15.00 uur een groots werk gepresenteerd: de “Messiah” van Georg Friedrich Händel. Het Weijerkoor uit Boxmeer viert met deze uitvoering haar 30-jarig bestaan. U bent van harte welkom vanaf 14.30 uur. Meer weten?