Heimwee of nieuwe trend

Ik ga (minstens) een keer per jaar met mijn zus winkelen. Het beloofde een regenachtige dag te worden en de discussie was Utrecht of Den Bosch. 'We kunnen ook ouderwets naar Boxmeer, daar heb je eigenlijk ook alles en zitten de winkeltjes lekker dicht bij elkaar,' zei ik half grappend.Tot mijn verbazing was mijn zus direct enthousiast.
Hele column lezen?

Kerst bij Dunya

Op vrijdag 9 december is het kerst bij Internationaal Vrouwencentrum Dunya. Bestuur, vrijwilligsters en bezoeksters van het vrouwencentrum nodigen alle vrouwen en meisjes uit Boxmeer en wijde omgeving uit voor de jaarlijkse kerstvieren. Elke opvatting over en iedere invulling van het kerstfeest is welkom. Meer weten?

Kunst om van te genieten!

José Arts uit Cuijk zal in het weekend van 9, 10 en 11 december een verkoop-expositie houden in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon. José maakt kunst om van te genieten, te dragen, gebruiken en soms bijna om in te bijten! Vaak met een knipoog. Nieuwsgierig geworden? Er is voor elk wat wils te vinden! De toegang is gratis.
Meer weten?

Kerstmarkt bij Cox

Een gezellig kerstmarkt met veel lokale ondernemers en natuurlijk een hapje en een drankje.
We zorgen voor muziek, kerstsfeer en zeker ook wat leuks voor de kinderen. 
Alle opbrengst van deze markt gaat naar Stop MS Now!
Meer weten?

Kerstfair Madeleine

Op zaterdag 10 december organiseren we van 13.00 tot 17.00 uur een sfeervolle kerstfair bij expertisecentrum Madeleine Boxmeer. Naast sfeervolle kraampjes, diverse workshops ook unieke live muziek. Er is een mobiele boerderij aanwezig en er zijn diverse hapjes en drankjes te verkrijgen. Meer weten?

Kerstmarkt Gennep

Zaterdag 10 en zondag 11 december komt Gennep weer in Winterse sferen. Dit jaar is deze markt nog groter dan de twee voorafgaande jaren. Gennep wordt omgetoverd tot een waar Kerstparadijsje. Zoals het hoort is er veel live muziek, niet alleen op de Markt, maar ook in de aangrenzende winkelstraten om in de juiste sfeer te komen. Meer weten?

Klassiek muziek op gitaar

Enno Voorhorst brengt een gemengd programma met klassieke werken. Enno: ‘gitaar is een nogal ingewikkeld instrument om voor te componeren. Met je ene hand pak je de noten, met de andere hand moet je tokkelen. Bach, Beethoven en Brahms vonden dat niet interessant. Wil je werken van hen spelen, dan zal je dat zelf moeten bewerken’. Meer weten?