Stakkertelevisie

Mijn laptop is gehackt. Ik werk sinds kort met een Macbook en bewaar mijn bestanden in de cloud. Ik denk dat mijn collega columnist Youp van ’t Hek daar mijn column van deze week uit heeft gevist. Hengeltje de wolken in en beet had hij! Zelfs de titel was hetzelfde: Stakkertelevisie!
Lees de hele column...

Mamacafé

De toegang is gratis, aanmelden niet nodig en neem gezellig je kindje(s) 0-4 jaar mee. Je kunt bijkletsen over je kindje(s), tips, trucs en adviezen geven/krijgen over (op)voeden, nieuwe contacten leggen en dat allemaal onder het genot van een heerlijk kopje koffie/thee. Ook voor aanstaande mama's, papa's, opa's en oma's, oppas etc!
Meer weten?

Harrie let op de kindjes

Jon van Eerd is en blijft de onbetwiste koning van de humor.Harrie klaagt speen en been als hij moet babysitten. Gevangen tussen beertjes en kleertjes, broekjes en doekjes, papjes en lapjes maakt hij er als altijd weer een enorme puinhoop van. En wat te doen als de baby’s ineens zijn verdwenen? 
Meer weten?

Fietstocht Heren van OVerloon

Elke vrijdagmiddag een heerlijke fietstocht. Afstand 60 tot 85 km. De langzaamste deelnemer bepaalt het tempo. Eigen fiets meebrengen. Enige ervaring met een racefiets hebben is wenselijk en helm verplicht.
Er wordt in het land van Cuijk of Noord Limburg gefietst, dit kan als hier tijdig om gevraagd wordt aangepast worden.
Meer weten?

Hidden Monastery

Zaterdag 3 December staat het klooster van Roepaen in Ottersum in het teken van dance! De organisaties Ti Ta Techno, Planet Love en L8 presenteren een meeslepende avond met de vetste techno en de lekkerste house. Meer weten?

Cello concert

Begin je zondag goed, met een heerlijke Cultuur en Cappuccino. Op 4 december wederom een gratis toegankelijk klassiek ochtendconcert in De Weijer, op absoluut topniveau. Deze maand speelt Nil Kocamangil. Zij werd in Istanbul geboren en behoort tot de belangrijkste Turkse cellistes van haar generatie.
Meer weten?

Sunday Soup bij Roepaen

Maak kennis met Mayin, een nieuwe alternatieve popband, uit Rotterdam en vers van het conservatorium. Mayin maakt meer dan prima muziek! Sfeervol, duister en het geluid van frontvrouw Misha Wong doet af en toe best wel denken aan First Aid Kit.Na het optreden is er voor iedereen een goed gevulde kom soep.
Meer weten?