Oh Land van Cuijk,

Ik was vorige week als een van de regionale columnisten aanwezig in de Schouwburg in Cuijk om een column voor te dragen. Met mij nog vele anderen. Het thema was: Leve de Duisternis.
Dit werd door sommige heel letterlijk genomen en andere hadden het over de duistere 'vete' tussen Cuijk en Boxmeer...
Lees de hele column

Meerstoel met ...

Goed nieuws voor alle voedselliefhebbers onder ons. De Meerstoel nodigt lokale, jonge foodies/foodbloggers/food designers en voedselfanaten uit om voor een kleine groep mensen te komen koken! Na een zeer geslaagde eerste editie is het de hoogste tijd om onze volgende gastchef bekend te maken....
Wie o wie?

Rondje Wanroij

Op 25 november van 12-21 uur openen in Wanroij 9 winkeltjes aan huis hun deuren. Kom gezellig langs deze dag, er is voor ieder wat wils te zien, en overal krijgt u een hapje of drankje. Wie doen er mee? Zie FB pagina Rõndje Wanroij. Ook worden er 9 goodiebags verloot, als u bij alle deelnemers uw stempelkaart laat afstempelen. Tot dan!
 

Nieuwscafé

Iedere laatste vrijdagmiddag van de maand worden er tussen 17:00 en 18:00 uur steeds andere gasten aan de tand gevoeld door journalisten van De Gelderlander. Wieke Vrijhoef: 'Nieuwscafe is de perfecte gelegenheid voor die welverdiende vrijdagmiddagborrel en dan ben je meteen weer helemaal op de hoogte van alle nieuwtjes!
Meer weten?

Maya en de Pollenbollen

Een kleurrijk en spannend avontuur van Maya de Bij en haar vriendjes voor jong en oud vanaf 2 jaar in de Schouwburg.
Ga mee met jouw grappigste bijenvriendjes op hun spannende zoektocht in deze allereerste live show van de bekendste televisiebij: “Maya en de pollenbollen”. 
Ga mee op dit spannende avontuur!
Meer weten?

Wim Daniels Boekt

Wim Daniels spreekt met drie schrijvers die vers in de verkoop zijn met hun nieuwste literaire werk,en dat doet hij - zoals we van Wim gewend zijn -met kennis van zaken, humor en flair. Deze editie starten we met niemand minder dan dan dichter, podiumdier en schrijver Bart Chabot, singer songwriter Karin Giphart en schrijver Jente Posthuma. 
Meer weten?

Hidden Treasures

Hidden Treasures is de ultieme ontdekkingstocht door Roepaen, waar nieuw talent zichzelf presenteert aan het publiek. Ga op ontdekking door het klooster en vind de verborgen schatten die hierin schuilen. Opkomende en talentvolle artiesten en kunstenaars laten zichzelf zien in de vele kloosterkamers die Roepaen rijk is.
Meer weten?