Autoloze zondag

Het idee om een autoloze zondag te herintroduceren wordt door de meeste mensen hard neergesabeld. Even buiten beschouwing laten of het wel of niet het stikstofprobleem gaat oplossen, lijkt mij iedere eerste zondag van de maand ook niet eenvoudig te realiseren. Maar 1 of 2 keer per jaar dat moet toch kunnen lukken? Lees de hele column

Museum in het donker

Na sluitingstijd én na zonsondergang een bezoek brengen aan het Oorlogsmuseum Overloon? Dat is mogelijk tijdens ‘Museum in het donker’. Na het grote succes van vorig jaar, staan ook dit najaar weer zes avonden gepland waarbij het verhaal van de vergeten slag om Overloon tot leven komt. Meer weten?

Kasper bij Gryphus

Op vrijdag 8 november aanstaande vindt er in Gryphus te Vierlingsbeek een cabaretvoorstelling plaats van Kasper van der Laan. In Gryphus speelt hij een try-out van zijn eerste avondvullende voorstelling 1 Kilo. Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. Meer weten?

Theeproeverij

Marloes weet zo’n beetje alles wat er te weten valt over thee en kan daar ook nog eens super gepassioneerd over vertellen! De Meerstoel bereid kleine maar heerlijke hapjes (geïnspireerd van onze kaart) en samen met Marloes gaan we dit combineren met lekkere, verrassende en bijzondere theeën. Meer weten?

Christmas is coming!

Ook dit jaar slaan Berends Bloemsierkunst, Buitengewoon Kado en Onder de Kersenboom in Mill de handen ineen om gezamenlijk een inspirerende kerstshow te organiseren. Ieder laat op hun eigen vakgebied zien welke trends en mogelijkheden er zijn op het gebied van kerst 2019.
Meer weten?

Wieke bij de Weijer

In de derde editie (deze dus!) van het cabaretcollege gaat Wieke het hebben over de rol van vrouwen in de Nederlandse cabaretgeschiedenis. Want waar zouden we zijn zonder bijvoorbeeld Fien de la Mar, Annie M. G. en Brigitte Kaandorp? Meer weten?

Wild Pop up Restaurant

Vanaf dit weekend is het weer tijd voor vier weken lang genieten van wildgerechten en de oogst van het seizoen op landgoed Tongelaar. Chef-kok Hans van der Steijn en zijn team serveren een 3 tot 6-gangen wild-diner in The Barn. Meer weten?