Weer vergelijkbaar resultaat met 2019 Dankwoord goede doelen
Deel dit artikel ‹ Terug

Weer vergelijkbaar resultaat met 2019

Geplaatst op: dinsdag 11 april 2023


Na 3 jaar Corona en een aangepaste collecte-wijze, komen we dit jaar op een vergelijkbaar resultaat als in 2019. Het is daarmee een geslaagde collecteweek voor de 18 Goede Doelen. Afgelopen week hebben vrijwilligers bij u huis-aan-huis aangebeld voor een donatie. Namens het bestuur en de goede doelen willen wij alle vrijwilligers en bewoners, die op welke manier ook, hebben meegeholpen, hartelijk bedanken. Op het moment van schrijven van dit bericht worden de formulieren waarop de voorkeur voor de doelen is aangegeven verwerkt zodat we een totaaltelling krijgen van "gelabelde" bedragen. Eind april zullen we een prognose op de website kunnen presenteren welke bedragen voor de verschillende goede doelen zijn doorgegeven. Donateurs konden hun voorkeur aangeven, zowel op een formulier als online. Dit jaar was deze mogelijkheid er voor het eerst, en we zijn er heel blij mee. We merken ook enthousiaste en positieve reacties.


Het resultaat van de collecteweek is pas definitief als alle machtigingen ingevoerd en ontvangen zijn. Indien bij u de envelop nog niet is opgehaald om welke reden dan ook, verzoeken wij u deze bij een van adressen achter op de envelop in de bus te doen of af te geven. Zij zorgen ervoor dat Uw gift alsnog bij de goede doelen komt. Zoals aangegeven kunt u ook digitaal doneren via onze nieuwe website www.goededoelenboxmeer.nl Dat kan overigens ook nog later dit jaar en is niet gekoppeld aan de collecteweek.


Na het opmaken van een tussenbalans worden de gelabelde bedragen overgemaakt aan de betreffende (landelijke) Goede Doelen. Dat zal ook nog een keer gebeuren aan het einde van het jaar en dan wordt een eindbalans opgemaakt.


Over een en ander wordt ook op onze website gepubliceerd. Dat vinden wij vanzelfsprekend, maar daarnaast is het ook een verplichting vanwege onze ANBI status. We kunnen daarmee ''betrouwbaar en makkelijk doneren'' waarmaken. Hebt u de collectant gemist en kunt of wilt u de envelop niet zelf wegbrengen: bel dan een wijkcoordinator of bestuurslid (achterzijde envelop) of kijk of doneer via www.goededoelenboxmeer.nl


De opbrengst van de collecte 2023 wordt nadat alles geteld is per goed doel op de website www.goededoelenboxmeer.nl bekend gemaakt.