Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwe website Fitland online

Geplaatst op: maandag 13 september 2010


“Het was een hele klus al onze mogelijkheden online te krijgen”

De Fitland groep met de hoofdvestiging in Mill heeft deze week een nieuwe website gelanceerd: www.fitland.nl. Julian van Oostrum is binnen Fitland verantwoordelijk voor de PR en zegt: “Qua aantal vestigingen en activiteiten groeit Fitland erg hard. Op de bestaande site konden we dat alles niet meer overzichtelijk verwerken. Daarom is er de laatste tijd hard gewerkt aan een nieuwe website.” Op deze manier hoopt Fitland iedereen goed te kunnen informeren over ontwikkelingen, activiteiten en aanbiedingen bij alle vestigingen.

Voor een bedrijf als Fitland is het opzetten en bouwen van een overzichtelijke site alles behalve makkelijk. Julian: “We hebben ruim twintig vestigingen in Nederland. Iedere vestiging heeft zijn eigen activiteiten en specialiteiten en dat alles wil je via de website laten zien.” Als voorbeeld noemt hij het sport en partycentrum, de Wellnessboot en het hotel in Mill, in Uden is naast een sportcentrum ook de Vrije teugel met alle mogelijkheden te vinden en in Goes is naast een sport- ook een bowlingcentrum actief. “Maar we zitten ook in onder andere Boxmeer, Deurne, Den Bosch, Gemert, Veghel, Eindhoven en Sittard. Ook wat daar zoal te beleven is en wat er nog gaat komen willen we op de site vermelden.”

De hoofdpagina is te bereiken via www.fitland.nl. Maar daarnaast hebben alle bijzondere onderdelen een eigen ingang op de website zoals www.wellnessboot.nl, www.deswerelds.nl en www.dormylle.nl. “Net als onze vestigingen blijft ook de virtuele wereld van Fitland constant in beweging,” vertelt Julian. “Men kan dus het beste regelmatig kijken om helemaal op de hoogte te blijven van al onze plannen, evenementen en aanbiedingen.”