Deel dit artikel ‹ Terug

Advies & Beweging Centrum Maassen houdt open dag

Geplaatst op: vrijdag 10 september 2010


Zaterdag 18 september zet Advies & BewegingsCentrum Maassen de deuren open voor het publiek. Samen met Sport Medisch Advies centrum – Vitaal (SMA-Vitaal) wil Vincent Maassen laten zien welke mogelijkheden er binnen Fysiotherapie Maassen zijn op het gebied van sporten en gezondheid.

Advies & BewegingsCentrum Maassen, waarbinnen Fysiotherapie Maassen is gevestigd, is al vele jaren een begrip in de samenleving van Boxmeer. Veel mensen kennen Fysiotherapie Maassen vanwege een fysiotherapeutische behandeling die men in de praktijk heeft ondergaan. De fysiotherapie praktijk van Vincent Maassen is bekend om de sportfysiotherapie die al langer actief is binnen de praktijk. Om deze sportgerelateerde medische zorg te optimaliseren heeft Vincent Maassen onlangs de samenwerking bekrachtigd met SMA-Vitaal.
SMA-Vitaal is een van de 50 gecertificeerde sport medische instellingen in Nederland. Bijzonder hierbij is dat SMA-Vitaal ook de status heeft van Topsport Medisch Samenwerkingsverband.

Met de samenwerking tussen Fysiotherapie Maassen en SMA-Vitaal, worden de mogelijkheden voor sporters in en rond Boxmeer fors uitgebreid.

Wekelijks houdt sportarts Marike van der Cruijssen spreekuur bij Fysiotherapie Maassen. Met de komst van de sportarts is het mogelijk om gezamenlijk sportgerelateerde blessures te bekijken en het juiste behandelplan direct met de klant en fysiotherapeut te bespreken.
Tevens is het mogelijk om alle soorten sportkeuringen uit te laten voeren binnen het Advies & BewegingsCentrum Maassen.
Om het brede publiek kennis te laten maken met de mogelijkheden binnen Fysiotherapie Maassen, houdt Fysiotherapie Maassen samen met SMA-Vitaal op 18 september tussen 13.00 u en 18.00 u een open dag.

Tijdens deze dag is het mogelijk om verschillende testen te ondergaan bij de (sport) fysiotherapeut en sportarts. De (sport) fysiotherapeut zal op deze dag de lichaamssamenstelling testen met de Inbody. Sportarts Marike van der Cruijssen zal voorde belangstellenden de longfunctie meten en testen. Daarnaast is het mogelijk om op deze dag gratis advies te krijgen over blessurebehandelingen, trainingsschema’s of nadere sport medisch gerelateerde vragen.

Bezoekers aan de open dag die zich op deze dag inschrijven voor een sportkeuring of een trainingspakket krijgen een kennismakingskorting van 5%.

Het Advies & BewegingsCentrum Maassen is gevestigd aan de Rembrandt van Rijnstraat 3 te Boxmeer. Telefoon: 0485-523300
advertentie