Deel dit artikel ‹ Terug

Vijf dagen feest tijdens de kermis in de Kroeg in Mill

Geplaatst op: vrijdag 10 september 2010


VIJF DAGEN FEEST TIJDENS KERMIS IN DE KROEG MILL

Zoals gebruikelijk tijdens carnaval en de kermis, is er bij de Kroeg in Mill geen 4 maar 5 dagen feest. Zo ook van vrijdag 17 tot en met dinsdag 21 september. Dan is er qua muziek een gevarieerd aanbod te vinden tijdens de Millse kermis. Van kaslichten met DJ op vrijdag via een band, smartlappen en nog meer DJ’s tot borrelen op dinsdag. Entree uiteraard gratis.

Veel bezoekers van de Kroeg maken gebruik van de spaarkas. Op vrijdagavond 17 september kan vanaf 20.00 uur het resultaat worden opgehaald. Dat allemaal feestelijk, want DJ Joost (2e op de Party Awards 2009) weet van iedere avond een feestje te maken. Zaterdagavond staat de coverband the Skills uit Boekel op het podium bij de Kroeg en op zondagmiddag zijn er diverse smartlappenkoren te horen. Op zondagavond is zanger entertainer Robert Sand er te gast, op maandagavond zal DJ Japie het podium vullen en de kermis wordt op dinsdagavond afgesloten met lekker borrelen, buurten en uiteraard prima muziek.

De Kroeg is te vinden aan de Hoogstraat 3 in Mill en op www.dekroegmill.nl. Namens Harm en alle medewerkers een fijne kermis toegewenst!
advertentie