Deel dit artikel ‹ Terug

Joris Linssen zingt regionale pareltjes

Geplaatst op: woensdag 1 maart 2023


De bekende tv-presentator Joris Linssen heeft een grote liefde voor het Mexicaanse lied. Met zijn band Caramba zingt hij Nederlandstalige liedjes met de warmte van een Mexicaanse peper. Woensdag 8 maart komen Joris Linssen & Caramba naar Schouwburg Cuijk.  

Joris Linssen & Caramba zet al meer dan tien jaar de theater- en concertzalen in vuur en vlam met opzwepende liedjes, prachtige ballades, ontroerende levensverhalen, gevoelige teksten en loepzuivere samenzang. Haalden de vijf vrienden tot nu toe veel inspiratie uit Mexico, ditmaal zoeken ze het dichterbij. 

Regionale liedjes in streektaal

Joris Linssen en zijn mannen hebben voor ‘Dichterbij’, hun zevende avondvullende voorstelling, uit alle hoeken van ons land regionale pareltjes in streektaal of stadsdialect verzameld, in het Nederlands vertaald en in een Caramba-jasje gestoken. Ook spelen ze nieuw eigen repertoire en komen veel Caramba-klassiekers voorbij in deze dampende en ontroerende show. 

‘Dichterbij’ van Joris Linssen & Caramba is woensdag 8 maart te zien in Schouwburg Cuijk. Kaarten en informatie: schouwburgcuijk.nl