Deel dit artikel ‹ Terug

Familieopstellingen – Helder in verbinding – vrijdag 17 maart – Ontmoetingspunt ’t Helder Overloon

Geplaatst op: woensdag 1 maart 2023


Familieopstellingen is een manier om zicht te krijgen op jouw eigen plek binnen een systeem (gezin van herkomst, relaties, werk, e.d). Alle elementen hebben invloed op elkaar en dus ook op jou. Waarom verval je steeds weer opnieuw in bepaald gedrag? Wat belemmert je in je ontwikkeling en groei? Door jouw vraag uit te werken in een familieopstelling wordt het mogelijk om patronen te doorbreken en de juiste plek binnen het systeem in te nemen. Hierdoor kom je in je kracht te staan en kun je het leven voluit leven. 

Mieke Janssen is adem- en systemisch coach, naast docent in het speciaal onderwijs. Peggy Wismans is systemisch coach en praktijkondersteuner GGZ in een huisartsenpraktijk. Tijdens een opleiding ontmoetten Mieke en Peggy elkaar en werken zij graag samen als opstellers onder de naam. Maandelijks zullen zij hun systemische kennis en ervaring delen in Ontmoetingspunt 't Helder in Overloon, waarbij er ook aandacht voor de adem en meditatie zal zijn. Een bijzondere dag voor jou. 

Wees welkom! Tijd 9.30 - 17.00 uur, maximaal 15 deelnemers. Bijdrage €120,- vraagsteller, €85,- representant. Inclusief koffie, thee en lunch. 

Locatie: Ontmoetingspunt ’t Helder, Helderseweg 31, 5825CE OVERLOON.

Aanmelden en meer informatie: Mieke 06-29281686 / www.lichtopnu.nl / info@lichtopnu.nl Peggy 06-48550730 / www.peggywismans.nl / info@peggywismans.nl.

De volgende edities vinden plaats op: 21 april, 19 mei, 30 juni, 14 juli 2023.