Deel dit artikel ‹ Terug

De beste Mark Knopfler-imitator ter wereld

Geplaatst op: dinsdag 7 februari 2023


Brothers in Band brengt ode aan Dire Straits. De Spaanse band Brothers in Band speelt al twaalf jaar lang de muziek van de Dire Straits. Zanger Angelo Fumarola wordt gezien als een van de beste Mark Knopfler-imitators ter wereld. Na succesvolle tournees in Duitsland, Spanje en Portugal komt de band nu naar Nederland, met zondag 26 februari een optreden in Schouwburg Cuijk.  

In het concert ‘The Very Best of Dire Straits’ wordt het publiek getrakteerd op wereldhits als Telegraph Road, Lady Writer, Romeo& Juliet en natuurlijk het nummer waar het allemaal mee begon: Sultans of Swing.

De zorgvuldig vormgegeven show is een lust voor het oog en de speciaal voor deze voorstelling gemaakte arrangementen brengen de verschillende periodes waarin de muziek ontstond op een respectvolle en natuurgetrouwe manier tot leven.


Dire Straits

Dire Straits met frontman/gitarist Mark Knopfler is in de periode tussen 1977 en 1992 uitgegroeid tot een legende in de popmuziek. Met een zeer eigen en herkenbare sound hebben zij met vele hits een wereldpubliek weten te boeien.

Ga mee terug in de tijd toen die glasheldere sound van Dire Straits een frisse bries liet waaien door het muzikale landschap en het unieke gitaarspel van Mark Knopfler de fans in bewonderende verbijstering achterliet.

‘The Very Best of Dire Straits’ van Brothers in Band is zondag 26 februari te zien in Schouwburg Cuijk. Kaarten en informatie: schouwburgcuijk.nl