Deel dit artikel ‹ Terug

Dansen, feesten en meezingen tijdens de Millse Kermis

Geplaatst op: woensdag 8 september 2010


Zaterdag 18 tot en met dinsdag 21 september

Grandcafé het Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill heeft voor de kermis weer een muziekprogramma voor jong en oud in elkaar gezet. Het begint op zaterdagavond met dansen, op zondagmiddag meezingen en die zelfde avond is er nog een tranceparty. Op dinsdagavond sluit het Lagerhuis de kermis af met maarliefst 2 regionale coverbands.

Onder de naam “Munne moat en ik” brengen Jos Driessen en Peter Roijendijk uit Mill op zaterdagavond 18 september de echte dans- en feestmuziek. Vanaf 13.30 uur kan men op zondagmiddag in het Lagerhuis ook weer volop meezingen met diverse koren die deelnemen aan het smartlappenfestival. Tevens is bij goed weer het terras geopend en kunt u genieten van het passerende vrachtwagenkonvooi. Vanaf 20.30 uur is er op zondagavond een tranceparty met DJ Carmen Glenn, DJ La Nina, DJ Rick Vio en een Surprise act. Deze tranceparty is voor iedereen vanaf 16 jaar en de toegang is 6,50 euro. De rock en coverbands the Dying Flutchmen uit Mill en Upgrade uit Haps sluiten op dinsdagavond vanaf 18.30 uur de kermis af in het Lagerhuis.

Grandcafé zalen het Lagerhuis wenst iedereen fijne kermisdagen. Kijk voor meer informatie over dit muziekprogramma en alle andere activiteiten op www.lagerhuismill.nl.
advertentie